Obavijesti

News

Komentari 7

Drama u Mostaru: Migrant je upao u Neretvu, još ga traže...

Spasioci su i danas nastavili potragu za 49-godišnjim Marokancem inicijala L. A. Dosadašnji pokušaji njegovog pronalaska nisu bili uspješni, a očito je da se radi o nesretnom slučaju

U srijedu u ranim popodnevnim satima PU Mostar je obaviještena od građana koji je, u neposrednoj blizini Carinskog mosta na pješčanoj plaži, primijetio kako nepoznata osoba ulazi u vodu i umiva se. U jednom trenutku voda ga povlači i nosi prema Carinskom mostu.

Odmah su na teren izašle patrole policije koje su operativnim radom na terenu došle do saznanja da se radi o migrantu iz Maroka s kojim se na plaži u tom trenutku nalazio i njegov rođak. O svemu su odmah upoznate nadležne institucije, a djelatnici policije su nastavili sa aktivnostima na pretraživanju terena, priopćili su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

- Odmah po prijavi angažirane su spasilačke grupe, ISS, ronioci, ali pretraga korita i zaroni na potencijalnim lokacijama pronalaska nisu bili uspješni. Potraga je prekinuta s krajem jučerašnjeg dana, kazao je glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić.

Spasioci su i danas nastavili potragu za 49-godišnjim Marokancem inicijala L. A. Dosadašnji pokušaji njegovog pronalaska nisu bili uspješni, a očito je da se radi o nesretnom slučaju.

Pokretanje videa ...

01:17