News

Komentari 55

Drama u Perkovcima: Napio se i izgubio kombajn, a onda sebe

Drama u Perkovcima: Napio se i izgubio kombajn, a onda sebe

Muškarac iz Novih Perkovaca kraj Slavonskog Broda u srijedu je pijan kombajnom porušio vinogradske stupove, a skoro i nasade lješnjaka svoje sumještanke

Imamo isto ime i prezime i žao mi je zbog toga. Svi me pitaju kako sam uspio izgubiti kombajn, ali to nisam ja, govori nam imenjak problematičnog poljoprivrednika M. A. (50).

Muškarac iz Novih Perkovaca kraj Slavonskog Broda u srijedu je pijan kombajnom porušio vinogradske stupove, a skoro i nasade lješnjaka svoje sumještanke. Ona je stoga pozvala policiju.

- Izmjereno mu je 3,16 promila alkohola u krvi - potvrdili su nam u policiji, u čijim su ga prostorijama zadržali do triježnjenja odnosno prenoćio je ondje.

- Dan poslije hodao je po selu i tražio radni stroj, stari Zmaj, pitao je ljude jesu li ga vidjeli. Svi su mu se smijali - govori nam naš čitatelj dodajući kako kombajn nije njegov, što je potvrdila i policija.

- Kombajn nije registriran niti je njegov. Protiv muškarca bit će podnesena prekršajna prijava zbog upravljanja kombajnom pod utjecajem alkohola, a ako se utvrdi da je vlasnik dao neregistrirani kombajn pijanoj osobi moguće je da i on zaradi prijavu - kaže Antun Jakobović iz brodsko-posavske policije. Sumještani kažu da je pijani poljoprivrednik krenuo ovršiti kukuruz koji mu je ostao od lani.

- Ljudi, pa nisam ja izgubio kombajn. To je napredni poljoprivrednik koji ostavlja da se kukuruz, umjesto u silosu, suši na stabljici- govori sumještanima njegov imenjak i prezimenjak. Kombajn je na kraju pronađen u Starim Perkovcima, ali ga vlasnik nije mogao upaliti zbog pokidanog remenja. U međuvremenu, nestao je i uhićeni poljoprivrednik. Susjedi i sumještani ne znaju gdje je.     

Najčitaniji članci