Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dramatična snimka: Upucao je pljačkaše s djetetom u naručju!

Jedan od pljačkaša u muškarca je uperio pištolj no policajac, koji nije bio na dužnosti, se brzo snašao te s djetetom u rukama iz blizine ispalio nekoliko hitaca, a zatim dijete predao supruzi

Foto: screenshot/Youtube

Muškarac koji je s djetetom u rukama uspio upucati dvojicu pljačkaša postao je heroj u Brazilu nakon što se u ljekarni u gradu Bifarmi u brazilskoj državi Sao Paulo našao usred oružane pljačke.

Policijski poručnik Rafael Souza, koji tada nije bio na dužnosti, s djetetom i suprugom u subotu poslijepodne je nabavljao lijekove u trgovačkom centru Praça Castelo Branco kada su u ljekarnu upala dvojica naoružanih pljačkaša.

Jedan od njih u Souzu je uperio pištolj no policajac se brzo snašao te s djetetom u rukama iz blizine ispalio nekoliko hitaca, a zatim dijete predao supruzi koja se skrivala među policama. Sve je snimila nadzorna kamera.

Hrabri otac kasnije je lokalnim medijima ispričao kako je posegnuo za pištoljem kako bi obranio sebe i dijete. 

Pljačkaši Jefferson Alves (24) i Italo Creato (22) proglašeni su mrtvima po dolasku hitne pomoći, prenosi Independent

Dramatičnu snimku, koju je na svojim internetskim stranicama objavila lokalna radijska postaja, mnogi su komentirali prozivajući Souzu herojem, dok dio komentatora smatra da je dijete bespotrebno izložio opasnosti.

- Prvo se trebao pobrinuti za sigurnost djeteta - neki su od komentara. 

Možda vas zanima i ovo:
Message