Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prijetio da će se baciti pa se spustio sa zgrade i pobjegao

Zadarski policajci pregovarali su s muškarcem u Zadru koji je prijetio da će se baciti sa zgrade. U jednom je trenu sišao s krova, a neslužbeno doznajemo da su ga pronašli u Kapetanskom parku

55 komentara

Prava drama odvijala se jutros na ulicama zadarskog Poluotoka. Rastrojeni mladić (27) popeo se oko 7 ujutro na Providurovu palaču te prijetio skokom sa, kako je procijenila policija, sto metara visine.  Na teren su odmah stigli policija, hitna pomoć i vatrogasci koji su sa sobom donijeli i otvorili balon za ublažavanje pada. Na trgu Petra Zoranića zavladalo je opsadno stanje.

-  Oko osam sati muškarac je iskoristio spojenost krovova te je odšetao na drugu stranu krovišta,  spustio se na ulicu  te otišao u nepoznatom pravcu - rekla nam je Sonja Šimurina, policijska službenica za odnose s javnošću. 

Neki tvrde da je muškarac sišao s krova s unutrašnje strane zgrade te potom mirno išetao kroz portun te iste zgrade, ali da ga upravo zbog  napuhanog vatrogasnog balona na ulici, nitko nije primijetio. Muškarac je tako navodno mirno prošetao bez ikakvih problema kraj djelatnika svih službi koje su ga došle spasiti.  

Neslužbeno doznajemo da su muškarca pronašli u Kapetanskom parku u Zadru.

Možda vas zanima i ovo:
Message