Obavijesti

News

Komentari 273

Drveno zadovoljstvo: Bolji od silikonskog i staklenog dilda

Drveno zadovoljstvo: Bolji od silikonskog i staklenog dilda
4

Slovenska studentica s dečkom izrađuje dildo od kvalitetnog drva. Osim što je funkcionalan, vrhunski je dizajniran, a možete ga naručiti na internetu

VIDEO

Oblikovanje, glancanje, premazivanje, a potom sušenje. Mariborčanka Iris Trstenjak (26) iskoristila je bogatstvo slovenskih šuma kako bi zadovoljila apetite tisuća žena.

Od kvalitetnih trupaca brijesta, javora, oraha, kruške i trešnje, ali i egzotičnih vrsta koje nabavljaju izvana, izrađuje drveni dildo HappyLulu koji, kako tvrdi, baš paše. Možete izabrati između Kobre, Prstića, Klasičnog, Brzog i Toplog. Kako kome odgovara, duljina od 20-25 centimetara.

- Bila sam umorna od šarenih silikonskih dilda koji su na tržištu i njihovog umjetnog mirisa. Željela sam nešto posebnije. Svaki komad drveta je drukčiji i lako te iznenadi. Topao je, ugodan i jedinstven materijal prekrasne teksture. S veseljem ga obrađujem - rekla je Slovenka za Žurnal24.

Započela ih je izrađivati s dečkom Mihom u sklopu svog diplomskog rada. Sada su već nekoliko stotina dali na testiranje prijateljima jer im je svaka reakcija bitna. Većina ih je itekako zadovoljna. No, Iris najviše vjeruje sebi.

Probala ih sve... 

- Probala sam ih sve, što je bilo malo naporno, ne može ništa na silu. Kobra mi je najdraža, jer ga je lako okretati - rekla je Iris. Putem Kickstartera (internetske platforme za mlade poduzetnike) planiraju privući investitore ili skupiti novac za masovnu proizvodnju. Cilj im je njemačko i kinesko tržište, a dildači će koštati od 300- 500 kuna. Prodavat će ih na webu. Mladi dizajneri svjesni su da ovo nisu obične seksualne igračke, i na početku proizvodnje prije dvije godine su se prilično namučili kako bi usavršili 'alatku'.

Cijenim konkurenciju pa moram priznati da postoje erotske igračke izrađene od silikona, a koje su jako dobre. Na početku proizvodnje bilo je prilično teško, morali smo nabaviti posebne strojeve, a potom tražili najbolje oblike i način kako bi olakšali dugotrajan postupak obrade drveta. Izradili smo šest različitih tipova - kaže Iris.

Upravo zato jer drvo nije najfleksibliniji materijal morali su paziti na oblik igračke.

Drveni dildači, kažu, bolji su od silikonskih ili staklenih

Najprije smo napravili vizualno zanimljive modele, fleksibilne i updaljive, ali se pokazalo da ti oblici nisu bili najbolji za seksualni užitak žena, pa smo se vratili jednostavnijim i funkcionalnijim linijama. Drveni dildači bolje pašu od silikonskih, a u usporedbi sa staklenim su topliji – objašnjava Iris. Najviše vremena posvetili su testiranju sigurnosti, naime, da se žena slučajno ne bi ozlijedila.

Testirali smo ulja, vosak i lakove u različitim kombinacijama i proizvodima. Nije postojao premaz koji je vodootporan i maksimalno siguran za vaginalnu uporabu. Mi smo pronašli formulu i zato njezin sastav ostaje tajna – objašnjava Iris. A što se tiče razlike od silikonskih modela, užitak je potpuno isti.

Njegova svrha je samo zadovoljstvo. Zbog lijepe teksture drveni dildo je vizualno privlačan. Nemate dojam da je to strano tijelo. HappyLulu također ima umjetničku vrijednost. Možete ga držati u vitrini kao ukras – našalila se Iris. Ideju će par predstaviti i na jednom od slovenskih sajmova dizajna.

IGRAČKE

Osim drvenih dilda proizvode i bičeve, japanske kuglice, no vibratore neće jer žele da njihove seksi igračke budu prirodne, bez elektronike.

IME

Imena se dosjetio njezin dečko Miha. Happy LULU im se učinio dovoljno zločest.

KARAKTERISTIKE

Vodootporan, čvrst, maksimalno siguran, prilagodljiv u ruci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 273
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina