News

Komentari 7

Drvetom tukao životinje pa prijetio ženi (33) i ozlijedio je, u kući mu našli hrpu streljiva

Drvetom tukao životinje pa prijetio ženi (33) i ozlijedio je, u kući mu našli hrpu streljiva

Nakon što je u dvorištu žene (33) tukao životinje, muškarac je prijetio i lakše ozlijedio ženu u Požeškoj Koprivnici. Policija mu je u pretresu našla veću količinu streljiva. Dobio je niz kaznenih prijava

Muškarca (53) s područja Pleternice uhitila je policija nakon što je u srijedu oko 17 sati u dvorištu 33-godišnjakinje u Požeškoj Koprivnici udarao domaće životinje drvenim predmetom. 

Potom je i prijetio ženi te ju lakše ozlijedio.

Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražena je obiteljska kuća u kojoj prebiva 53-godišnjak i osobni automobil kojeg koristi prilikom čega je pronađeno više komada raznog lovačkog i vojnog streljiva.

Protiv 53-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnesena i kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Ubijanje ili mučenje životinja“, „Prijetnja“ i „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“ i predan je pritvorskom nadzorniku.

Najčitaniji članci