Obavijesti

News

Komentari 19

Državna agencija ukinula portal za ocjenjivanje i kritiku uhljeba

Državna agencija ukinula portal za ocjenjivanje i kritiku uhljeba

Imam pravo na tužbu pred Upravnim sudom u Splitu i to sam pravo već iskoristila. Nastavit ću svoju borbu pred institucijama Europske unije, najavila je osnivačica portala Viktorija Knežević

VIDEO

Viktorija Knežević, odvjetnica iz Dubrovnika, pokrenula je 2018. godine servis za ocjenjivanje javnih službenika Ocijenime.hr nakon što je doživjela neugodno iskustvo u susretu s lokalnom službenicom. 

Na portalu se moglo javno ocijenjivati službenike javne uprave o njihovom radu kao i ostaviti komentar.

Međutim, Viktorija Knežević danas je na Facebooku objavila da je portal ugašen odlukom Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Njen status prenosimo u cijelosti:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dragi moji, imam loše vijesti. 

Vaša omiljena stranica www.ocijenime.hr na kojoj ste imali prilike ostavljati ocjene i komentare na rad službenika zaposlenih u gradskim upravama 21 hrvatskog grada je nažalost UGAŠENA. 

Ugašena je PRISILNO jer je Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP) na čelu sa Zdravkom Vukićem, donijela rješenje kojim mi se zabranjuje da imam ocjene i komentare. 

Dakle, njima nije sporno što su objavljena imena i prezimena službenika, nego što sam VAMA hrvatskim građanima omogućila da anonimno KOMENTIRATE i OCJENJUJETE najskuplje plaćene i najnesposobnije službenike u Europi i šire, što sam omogućila SLOBODU GOVORA.

Već odavno znam da postoje veliki pritisci na Agenciju za zaštitu osobnih podataka da se rad stranice www.ocijenime.hr zabrani. Međutim, Agencija je više od dvije godine odoljevala tim pritiscima dok se ovog proljeća nije "ukazao" novi ravnatelj Agencije izvijesni Zdravko Vukić. 

Zdravko Vukić je osoba koja je napoznatija po tome da je promijenio četiri stranke i to HSP, HSLS, HDSSB i HDZ prije nego što je zasjeo na funkciju ravnatelja. Poznat je i po tome što je diplomirao (vjerojatno s teškom mukom) tek u 40-oj godini. Poznat je i po pisanju priča o hrvatskom tajnom agentu. Poznat po tome da je "dokazivao" kako je pučkoj kuhinji donirao čak 10 kuna. Jedino po čemu nije poznat to je stručnom znanju, čestitost, integritetu i hrabrost. 

Gašenje ove stranice je NAPAD NA SLOBODU GOVORA, napad na sve VAS i VAŠE pravo da o uhljebima koji nas svakodnevno maltretiraju, uljebima koji dok mi umiremo pod teretom krize dobivaju božičnice i rade od doma, KAŽEM ŠTO MISLIMO,  da se pobunimo i da se naš GLAS ČUJE. 

Odlučili su učiniti to  upravo sada kada dolaze lokalni izbori i ova stranica postaje vrlo moćna platforma da pokažete što mislite i kakve promjene želite. 

Moja borba za OcijeniMe se nastavlja dalje. Ja samo odavno odlučila živjeti iskreno i živjeti hrabro i ovakav me razvoj događaja neće pokolebati!

Imam pravo na tužbu pred Upravnim sudom u Splitu i to sam pravo već iskoristila. Nastavit ću svoju borbu pred institucijama Europske unije.

Vas koji pročitate ovaj status molim da ga PODIJELITE u što većem broju i da TAGIRATE  u svom statusu  European Commission i Ursula von der Leyen i Charles MICHEL jer jedino što zanima našeg Premijera nije što vi mislite,  nego što mu misle njegovi prijatelji Charles Michel i Ursula von der Leyen. 

Molim vas pomozite mi dijeljenjem ove objave, da se čuje glas o gušenju slobode govora, o bestidnoj i bezobzirnoj represiji uljeba protiv građana ove nesretne zemlje !

[UHLJEBI UGASILI PORTAL WWW.OCIJENIME.HR - NAPAD NA SLOBODU GOVORA] Dragi moji, imam loše vijesti. Vaša omiljena...

Posted by Viktorija Knežević on Wednesday, December 9, 2020
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.