Obavijesti

News

Komentari 1

Dugo je nije bilo... Pripremite se za kišu i grmljavinu popodne

Dugo je nije bilo... Pripremite se za kišu i grmljavinu popodne

U drugom dijelu dana, uz lokalno jači razvoj oblaka u gorskim i središnjim krajevima, a potom i u zapadnoj Slavoniji postoji vjerojatnost za pljuskove i grmljavinu

Bit će pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za subotu.

U drugom dijelu dana, uz lokalno jači razvoj oblaka u gorskim i središnjim krajevima, a potom i u zapadnoj Slavoniji postoji vjerojatnost za pljuskove i grmljavinu.

Vjetar će većinom biti slab, na Jadranu od sredine dana i umjeren zapadni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 25 i 30 Celzija.

Sutra će u unutrašnjosti  biti promjenljivo, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom koji lokalno mogu biti izraženiji, osobito na sjeverozapadu.

Povremena kiša i pljuskovi mogući su i na sjevernom Jadranu, dok se u Dalmaciji očekuje djelomice sunčano, a poneki pljusak moguć je ponajprije u Zagori.

Vjetar će u unutrašnjosti biti uglavnom slab, uz nestabilnosti kratkotrajno pojačan sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu do umjeren jugoistočni i jugozapadni. Najniža jutarnja temperatura između 12 i 17, na Jadranu od 16 do 20.