Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
40 komentara

Dvije vozačice se tuku, a dijete vrišti: 'Mama, molim te, stani!'

Velika Britanija: U dramatičnom videu vidi se Deborah Hawkins (52),  koja je bacila drugu ženu na pod i tukla, dok joj dijete vrišti. Tvrdi da se samo branila od žene koja ju je napala jer je smatrala da joj je oduzela prednost

Foto: Screenshot/
40 komentara

Dvije vozačice iz Northamptona u Velikoj Britaniji potukle su se nasred ceste, a video incidenta je postao viralan. U dramatičnom videu vidi se Deborah Hawkins (52),  koja je bacila drugu ženu na pod i tukla, dok joj dijete vrišti 'Mama, molim te, prestani!'.

Prolaznici koji su ih snimali također su im dobacivali da prestanu i da se vrate u aute. 

Hawkins tvrdi da se samo branila od žene koja ju je napala jer je smatrala da joj je oduzela prednost. 

- Odjednom je stala uz moj auto. Nisam ni stigla pitati što je bilo, već se zaletjela na moja vrata i krenula ih otvoriti - kazala je Deborah, prenosi Daily Mail. 

- Nije me briga što ona kaže. Samo sam je savladala, veća sam od nje. Samo sam je zgrabila i spustila na pod. Rekla sam joj da se vrati u svoj auto, ali je odbila, pokušala me zgrabiti pa sam se branila - kaže Hawkins čiji je sin očajnički vrištao i molio majku da prestane tući ženu. 

Deborah se sad boji da će je u gradu smatrati agresivnom, a zapravo ju je druga žena agresivno napala što se ne vidi na videu, kaže.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message