Obavijesti

News

Komentari 2

Dvojica mladića ukrali bicikl, novčanik, računalo, moped...

Mladići stari 22 i 24 godine su uhićeni. Mladić (24) je između ostalog ukrao moped pa ga vratio. Drugog mladića terete i da je u postaji napao i lakše ozlijedio policajca

VIDEO

Dvoje mladića stare 22 i 24 godine s područja Rovinja policija je zbog mnogobrojnih kaznenih djela ove srijede otpratila u pulski zatvor.
Istraživanjem je utvrđeno kako je 22-godišnjak zajedno s 24-godišnjakom, u noći s 9. na 10. listopada, s jedrilice u rovinjskoj luci ukrao prijenosno računalo i novčanik te su oštetili 77-godišnjeg Britanca za nekoliko desetaka tisuća kuna. Osim toga, 24-godišnjak je popodne 24. svibnja, u Ulici Pećine u Rovinju, provalio u poslovni kontejner tvrtke iz Rovinja te pritom ukrao prijenosno računalo i novac i napravio štetu od više tisuća kuna. 

Sumnjiče ga i da je u noći s 8. na 9. studenoga, u Ulici Luje Adamovića provalio u ugostiteljski objekt te ukrao razna alkoholna pića i novčanik te oštetio 54-godišnjeg vlasnika za nekoliko stotina kuna. Potom je 10. studenoga na Šetalištu Vijeća Europe ukrao moped Tomos. Nakon što se provozao vratio ga je. 

U Ulici Carera je 12. studenoga ukrao bicikl i napravio štetu od više stotina kuna.

Uz sve navedeno, njegovog se 22-godišnjeg kompanjon tereti da je 13. studenoga, u posebnim prostorijama policijske postaje napao policajca i lakše ga ozlijedio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Foto: Ilustracija

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.