Obavijesti

News

Komentari 86

Ekskluzivna snimka: Izvadio je pištolj i rekao 'daj sve iz kase'

Ekskluzivna snimka: Izvadio je pištolj i rekao 'daj sve iz kase'
3

Bila sam sama za blagajnom, taman je jedna gospođa izašla i on je ušao u trgovinu. Mirno je prišao pultu i izvadio pištolj. Drugi dan sam došla na posao, nisam htjela uzeti slobodno, rekla nam je hrabra djelatnica

VIDEO

Vidjela sam da ima pištolj, htjela sam posegnuti za telefonom, ali tada ga je uperio u mene, ispričala nam je djelatnica trgovine u Slavonskom Brodu koja je opljačkana u četvrtak poslijepodne, što nam je potvrdila i PU Brodsko-posavska.

EKSKLUZIVNI VIDEO

Pokretanje videa...

01:03

'Nisam htjela slobodan dan, pa nije mi ništa'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Djelatnica koja je u trenutku pljačke bila sama u trgovini javila nam se dan nakon pljačke. Iako je doživjela šok, nepunih 15 sati nakon što je u nju bio uperen pištolj, bila je na svom radnom mjestu. Za pultom trgovine u kojoj radi 26 godina.

- Da, tu sam, u trgovini. Bilo me strah, naravno, imao je masku preko lica i pištolj. Nisam mogla vidjeti je li pravi ili nije, ali ponašala sam se kao da je. Slobodan dan? Nije bilo potrebe. Ovo je mirno mjesto i mislim da mi nitko neće ništa napraviti. Ovaj slučaj je bio iznimka. Sve je prošlo dobro, nisam ozlijeđena, a raditi se mora - rekla nam je djelatnica trgovine i opisala kako se sve odvilo.

Mirnim tonom rekao je 'daj sve iz kase'

Razbojnik je, čini se, čekao da trgovina bude prazna pa je ušao kad više nije bilo mušterija.

- Bila sam za blagajnom, pozdravila gospođu koja je izlazila, a nakon nje je ušao on. Nisam mu vidjela lice jer je imao nešto preko njega, ali činilo mi se kao da je mlađi muškarac. Nije bio nasilan, mirno je prišao pultu, kad je vidio da sam posegnula za telefonom, izvadio je pištolj i mirnim tonom rekao 'Daj sve iz kase'.

Nakon prvotnog šoka, pokupila je sve što je bilo u blagajni i predala mu, a on je mirno izašao.

VIDEO

Pokretanje videa...

00:18

'Bojala sam se, ali to je sad prošlo'

- Radim 30 godina kao prodavačica i 26 godina u ovoj trgovini. Ovo je mirno mjesto i nikad ne bih pomislila da bi se nešto ovakvo moglo dogoditi. Bilo me strah, ali to je sad iza mene - ispričala nam je djelatnica.

Policija nam je potvrdila da je trgovina opljačkana i da traže razbojnika.

- Policija je oko 18.35 sati dobila dojavu o razbojništvu u trgovini u slavonskobrodskom naselju Budainka. Na svu sreću nitko nije ozlijeđen, počinitelj ovog kaznenog djela uspio je odnijeti nekoliko tisuća kuna koje mu je predala preplašena djelatnica. Nakon što je uzeo novac izašao je iz trgovine i otišao u nepoznatom smjeru. Policija intezivno traga za počiniteljem razbojstva, imamo neke indicije tko bi on mogao biti, no, sve se još uvijek provjeravamo – rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko-posavske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a