News

Komentari 60

Svjedok: Auto je na benzinskoj udario u plinovod, svi su bježali

Svjedok: Auto je na benzinskoj udario u plinovod, svi su bježali

Policijska stanica Kozluk prijavu o eksploziji na benzinskoj pumpi zaprimila je oko 10:40 sati. Na mjesto eksplozije stigli su policajci i vatrogasci, a gašenje požara još traje

Na benzinskoj postaji 'Nešković' u mjestu Donji Šepak, kod Zvornika, došlo je do eksplozije, a prema neslužbenim informacijama ima ozlijeđenih i mrtvih, pišu Nezavisne novine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Policijska stanica Kozluk prijavu o eksploziji na benzinskoj pumpi zaprimila je oko 10:40 sati. Na mjesto eksplozije stigli su policajci, vatrogasci i hitna pomoć.

- Još se radi na lokaliziranju požara, nakon čega će se raditi očevid pa će se utvrditi o čemu je točno riječ - rekao je glasnogovornik PU Zvornik, Miljan Bobar, piše Faktor.ba.

- Na pumpu je stiglo vozilo u koje je trebalo sipati gorivo. Međutim, vozač nije zakočio te se automobil sam pokrenuo. Vozilo je udarilo u pločnik, a potom u cijev plinovoda. Počeo je plin šištati, stvorila se dimna zavjesa. Radnici su krenuli bježati. To je sve trajalo 40 minuta. Naišao je drugi automobil, vozač je turirao i ubrzo se začula jedna, a potom i druga eksplozija - ispričao je svjedok eksplozije za Avaz.ba.

Srpski Blic piše da je policija blokirala prilaz pumpi jer se strahuje od novih eksplozija.

Direktor bolnice Zvornik, Ivan Popović, rekao je za 'Srpskainfo' da ozlijeđeni stalno pristižu.

- Na licu mjesta su naša i vozila hitne pomoći. Stigle su ekipe hitne pomoći iz Lozine, ali i iz Bijeljine. Svaku minutu stižu novi ozlijeđeni - rekao je Ivan Popović i dodao da ima onih sa težim i jačim ozljedama. 

Promet na autocesti Zvornik - Bijeljina je obustavljen.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci