Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
38 komentara

Elenina majka: U Gradskom uredu su vukovi u janjećoj koži

U četiri zida meni pričaju jedno, a pred kamerama pričaju drugo. Bilo je to i za očekivati - prebacivanje krivnje na roditelje, kaže Ana Vujnović koja je dirnula javnost pismom o prvom danu škole njezine kćeri Elene

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Ana Vujnović, čije je pismo o prvom danu škole njezine kćeri koju nisu prozvali ni u jedan razred, objavljeno na društvenim mrežama dirnulo javnost, gostovala je na N1 televiziji gdje je kazala da su u 'Gradskom uredu vukovi u janjećoj koži'. 

- To su vukovi u janjećoj koži, u četiri zida meni pričaju jedno, a pred kamerama pričaju drugo. Bilo je to i za očekivati - prebacivanje krivnje na roditelje, nisu dovoljno svi jaki da preuzmu odgovornost i treba ispraviti da se drugoj djeci ne dogodi opet isto - kazala je.

Podsjetimo, Elenu prvog dana škole nisu prozvali jer su rješenje da im kći mora pohađati Osnovnu školu Ivan Meštrović na zagrebačkom Jarunu, dobili su u petak popodne, 31. kolovoza, a u Gradu kažu kako je majka 'mogla otići u školu'.

Vujnović je kazala kako je ministrica Divjak nije osobno kontaktirala, a ona to niti ne očekuje. 

Za svoju Elenu kaže da je sretno dijete, koja se za sve bori sama.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

- Nevjerojatno - ona nikad nije plakala, zahtijevala, za sve se borila sama, na plaži je ljetos sama sat vremena napuhivala, sad već razumije i slova i brojke, sam aje našla knjigicu i prepisivala riječi koje je zanimaju. Ona je vrlo samostalno i vrlo uporno stvorenje. Borila se s mnogo toga, zaostaje u psihomotornom razvoju, ima blaže intelektualno zaostajanje - kaže Ana Vujnović i dodaje da se malena za školu sprema od lipnja.

- Cijelo ljeto priča da na jesen ide u školu, ujutro je tražila supruga da joj skuha ručak iako je škola popodne bila, vrlo je strpljivo čekala i dočekala. Ona se uredila za školu, spremila, našpricala svojim Elza parfemom, došla je u školu i - ostalo je povijest - kazala je.


 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message