Obavijesti

News

Komentari 128

Esih: Budite muško, raspišite izbore i pripremite si padobran

Esih: Budite muško, raspišite izbore i pripremite si padobran
1

Koliko nas još mislite držati taocima vaše romanse s SDSS-om i kada mislite prebrojati potpise za referendum, upitala je Esih.  Premijer je čestitaozastupnici što je nakon dvije godine postavila prvo pitanje

VIDEO

Pitanje premijeru uputila je i Bruna Esih (Neovisni za Hrvatsku), a posebno je pozdravom "Hvaljen Isus i Marija" pozdravila ministra Lovru Kuščevića. Ustvrdila je kako su dvije godine prošle u koalicijskom i vladajućem bućkurišu gdje je osnovna značajka bila prijevara birača. Podsjetila je da su prikupljeni potpisi za referendume, koji još nisu prebrojani te ustvrdila da po njegovom naputku od ugroze referenduma, resorni ministar pokušava zaštiti HDZ-ovog partnera Milorada Pupovca i Vojislava Stanimirovića.  

- Koliko nas još mislite držati taocima vaše romanse s SDSS-om i kada mislite prebrojati potpise za referendum - upitala je Esih. 
Premijer Plenković čestitao je zastupnici što je nakon dvije godine postavila prvo zastupničko pitanje. 
- Od vaša tri skromna i gotovo lijena nastupa, sada ste prvi put postavili pitanje premijeru. I dobro je da građani znaju kad će vas birati da nećete napraviti ništa, ništa - kazao je Plenković. 
Podsjetio je i Esih da je mandat dobila na listi HDZ-a.
- Mojom greškom, jer su vas hvalili. Ja vas tada nisam znao, a da sam vas znao ne bi bili na listi - rekao je.
Osvrnuo se i na referendumske inicijative navodeći kako Vlada radi po zakonu, koji očito nije najbolji i pun je praznina. 
- Izbrojat će se i provjeriti svaki potpis, a vrijedi će i od onih koji možda ne budu živi, a potpisali su. Ono što vi pokazujete je zapanjujuća podrivačka poruka nepovjerenja u institucije. Zašto to radite? Zašto mislite da bi povjerenstva ili Vlada išli za tim da napravi bilo što drugo od onoga što zakon kaže - ustvrdio je premijer.  
Esih mu je odgovorila kako je ne zanima što misli o njezinom i radu stranke koju vodi. Uvjerena je da će uskoro Boga moliti da oh nema. 
- Ako mislite da je ovo smjer koji će vas odvesti prema novom mandatu, samo izvolite, raspišite izbore. Ja vam bacam rukavicu. 
Budite muško, a ja ću biti žensko. Molim vas malo poniznosti. I u HDZ-u niste centar svijeta i tu ste samo u prolazu. Znamo da je bilo vaših prethodnika kojima su čuvali leđa, a poslije su bila puna noževa. Pripremite si padobran! - odgovorila mu je Esih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca