Obavijesti

News

Komentari 10

Etel Zavadlav izvrijeđala je izvanbračnog supruga pa su je kaznili zbog nasilja u obitelji

Etel Zavadlav izvrijeđala je izvanbračnog supruga pa su je kaznili zbog nasilja u obitelji

Majka Filipa Zavadlava mora platiti 2000 kuna jer je lani u kolovozu, nakon što je zapalila masku u stanu u Splitu, ocu svoje troje djece Anti Zavadlavu govorila da je psihopat i pseto i da će idući put on gorjeti

 Ja sam 4. kolovoza 2019. u stanu u Lučićevoj 7 u staklenoj vitrini zapalila drvenu masku. Radi se o tome da se Ante bavi vradžbinama i držala sam da su te maske, jer ih je bilo više, i uzrok nesreće u našoj obitelji - rekla je Etel Zavadlav na Prekršajnom sudu u Splitu dodavši kako je nakon tog događaja izašla iz stana i da od tada više ne žive zajedno.   

Ante Zavadlav je u stan došao kad je maska izgorjela, ali se osjetio miris paljevine. 

- Kad je Ante došao u stan i to vidio poludio je. Nije istina da sam mu rekla  “k.... sine, od k.... matere, ovo ti je upozorenje, drugi put ćeš ti kompletno gorjeti i sve će ovo gorjeti, pseto“. Ja sam kršćanka i ne koristim takve riječi. Istina je samo da sam ga nazvala psihopatom - branila se Etel Zavadlav. Dodala je i da je s Antom u izvanbračnoj zajednici 25 godina i da su one protekle u svađama i konfliktima ,koji su bili vrlo česti, što je imalo utjecaj na cijelu obitelj kao i odgoj djece. Nakon događaja je otišla iz stana i tamo se ne misli vraćati, posebno nakon tragedije s djecom.

Zavadlav sucu: Ako me pustite na slobodu, bit ćete legenda! Popit ćemo kavu na Pjaci
Zavadlav sucu: Ako me pustite na slobodu, bit ćete legenda! Popit ćemo kavu na Pjaci

Sud je utvrdio da je kriva za psihičko nasilje koje je kod žrtve izazvalo povredu dostojanstva i uznemirenost te ju je kaznio s 2000 kuna koje mora platiti u roku od dva mjeseca od pravomoćnosti presude.