Obavijesti

News

Komentari 61

Express otkriva: Tajni plan Ive Sanadera za povratak na vlast

Express otkriva: Tajni plan Ive Sanadera za povratak na vlast
1

Sanader je u zatvoru sastavio svoju nezavisnu listu. Plan mu je da što prije izađe iz Remetinca i ode u Švicarsku, a kći mu je iz horoskopa iščitala da će to biti brzo

VIDEO

Presuda godine donesena je u četvrtak na Vrhovnom sudu kojom je bivšem premijeru Ivi Sanaderu u cijelosti ukinuta presuda za Fimi Mediju. Ćaća se zaista vraća čim uplati jamčevinu od 12,4 milijuna kuna, a u novom broju najčitanijeg političkog tjednika Express otkrivamo detalje napete pozadinske drame.

Kćer mu je sastavila horoskop i prorekla slobodu, prijatelji otpočeli žestoku kampanju nagovaranja na povratak u politiku, a bivši premijer - tvrde izvori Expressa -  kipti od želje za nastavkom borbe! Za njega povratka u zatvor – nema!

Sanader planira povratak na političku scenu u velikom stilu, želi okupiti ljude, ali prvo će pokušati obnoviti svoj društveni ugled. Plan o svom velikom povratku detaljno je razradio u zatvoru, a za to je imao dovoljno vremena, pune tri godine. Sve o političkoj i pravosudnoj senzaciji godine čitajte u novom Expressu.

Hrvatska politika je stroj za proizvodnju guste magle, a Express te magle razbija! Otkrivamo sve o tajnom savezu hrvatske i srpske desnice, računicama Kolinde Grabar Kitarović i Tomislava Karamarka sa Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem. 

Dok Zoran Milanović 'ratuje' sa susjedima, Šešeljevi ljudi šuruju s HDZ-om. Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović htjela je svoje druženje s Tomislavom Nikolićem prešutjeti, ali on se pohvalio da se družio s hrvatskom predsjednicom. U novom Expressu donosimo odgovor na pitanje "tko nas, bre, zavadi?".

Ivica Kostelić otkriva nam kakvi su mu daljnji planovi. Ivica još nije izgubio borbeni duh i poručuje: Ni smrskana koljena neće me spriječiti da se vratim na vrh!

Za Express pišu moćna novinarska pera - Tomislav Klauški, Josip Mlakić, Andrej Nikolaidis, Hrvoje Šalković, Tea Kvarantan Soldatić, Boris Rašeta i mnogi drugi.

U Expressu vam donosimo najopširniji i najbolji prilog o kulturi – Artis i velike priče s kulturne scene.

Rajko Grlić samo u Expressu okriva o čemu se radi njegov novi film "Hrvatski ustav", a ravnatelj HAVC-a Hrvoje Hribar komentira velike uspjehe domaće kinematografije, ali i optužbe na njegov račun o zlouporabi položaja.

Uz Express čitatelji će dobiti enigmatski prilog u kojemu se nalaze jedinstvene križaljke, saća, sudokui i druge enigmatske forme.

Express
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi