Obavijesti

News

Komentari 110

Fatalna Saška ima crni pojas u karateu, a htjela je i u politiku

Fatalna Saška ima crni pojas u karateu, a htjela je i u politiku
1

Saška je dugogodišnja sportašica, koja se karateom bavi od 2000. godine i nosilac je crnog pojasa, 2. dan. Više puta je bila prvakinja BiH, a postala je i europska i svjetska prvakinja

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:26

Saška Kovačević (22) koja je uhićena zbog sumnje da je sudjelovala u iznudi katoličkog svećenika u Modriči ostvarivši protuzakonitu dobit od 250.000 KM članica je Demokratskog narodnog saveza i bivša kandidatkinja na prošlogodišnjim lokalnim izborima.

Podsjetimo, Modriču i BiH potresa skandal nakon što su tri osobe uhićene i pritvorene zbog sumnje da su snimkama seksa ucjenjivale katoličkog svećenika I.K. iz Modriče, od kojeg su uspjele izvući veliku svotu novca u zamjenu za neobjavljivanje eksplicitnih videa.

Osim Saške, uhićeni su i njezin dečko Aleksandar Vasiljević te Milo Joksimović.

Fatalna crnka, rođena u Zrenjaninu, a odrasla u Modriči, nesuđena je zastupnica u Skupštini Grada Modriče. Kao kandidatkinja DNS-a i najmlađi kandidat za Skupštinu osvojila je 111 glasova na prošlogodišnjim lokalnim izborima. 

DNS u Parlamentu BiH ima dva poslanika, jednog u Domu naroda i jednog u Zastupničkom domu. U Republici Srpskoj dijeli vlast s SNSD-om i osigurao je tri ministra u entitetskoj vladi.

Saška je dugogodišnja sportašica, koja se karateom bavi od 2000. godine i nosilac je crnog pojasa, 2. dan.

Više puta je bila prvakinja BiH, a postala je i europska i svjetska prvakinja u tom sportu. Paralelno s karateom bavila se i ženskim nogometom kao članica ŽFK "Modriča", člana Premijer lige BiH, čiji je predsjednik njezin otac Nedeljko Bata Kovačević.

U svom predizbornom predstavljanju Saška se pohvalila i činjenicom da je najmlađa vlasnica tvrtke u RS-u, "Ustanove" koja vodi brigu o starim i bolesnim ljudima, te članstvom u "Aktivu žena" Glavnog odbora DNS-a. Svojim budućim biračima tad je poručila kako će se, ako bude izabrana, "nastaviti baviti humanitarnim radom i razvojem sporta".

Brojni mediji pisali su o njenoj bogatoj sportskoj karijeri, ali i humanitarnom radu. Između ostalog, izdvaja se i članak u kojem se navodi kako je svojevremeno osnovala fondaciju "Majka i dijete" iz koje je majci svakog novorođenčeta u općini Modriča donirala po 100 KM. 

 

Među uhićenima je i Saškin dečko Aleksandar Vasiljević iz Doboja. On je s njom mjesecima ucjenjivao svećenika. Vasiljeviću je, kako se navodi, isplatio 60.000 KM i 4.000 eura, a dao mu je i svoje vozilo Audi A4. 

Vasiljevićev Facebook profil prepun je fotografija iz teretane na kojima se hvali nabildanim tijelom. Vasiljevićev hobi je bodybuilding s kojim se rekreativno bavi desetak godina, dok posljednje dvije godine sudjeluje i na natjecanjima.

- Obitelj mi je na prvom mjestu i bez njih sigurno ne bih uspio ostvario rezultate. Naravno tu su i prijatelji s kojima sam svakodnevno prolijevao kapi znoja kako bih ostvario još jedan cilj, a to profesionalizam u Bodybuildingu - kazao je za Dobojcaffe.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"