News

Komentari 17

Filipović: Teze da neću biti kandidat HDZ-a su promašene

Filipović: Teze da neću biti kandidat HDZ-a su promašene

Nudim konkretna rješenja, nudim sadržaj, prije svega  konsolidaciju gradskih financija te transparentnu obnovu grada. Oni koji do sada nisu nudili sadržaj morat će mijenjati svoju kampanju, rekao je

Kandidat HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović promašenim je u ponedjeljak ocijenio teze dijela analitičara i oporbe da će HDZ promijeniti kandidata za tu funkciju, istaknuvši da ima čvrstu podršku stranke.

- Takve teze moram nazvati promašenima. Imam čvrstu podršku premijera Andreja Plenkovića i cijele stranke. Te promašene teze dolaze od dijela analitičara i oporbe koji ne spavaju mirno otkad sam se kandidirao - rekao je Filipović upitan ostaje li u utrci za zagrebačkog gradonačelnika i je li moguće da HDZ promjeni svog kandidata za tu funkciju.

Poručio je i kako se njegova kampanja  ni na koji način neće promijeniti jer sve ono što je radio protekle četiri godine u zagrebačkoj Gradskoj skupštini to  radi i sada.

- Nudim konkretna rješenja, nudim sadržaj, prije svega  konsolidaciju gradskih financija te transparentnu obnovu grada. Oni koji do sada nisu nudili sadržaj morat će mijenjati svoju kampanju - rekao je.  

Filipović se u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, u povodu smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, upisao u knjigu žalosti poručivši da će se Bandića prisjećati kao osobe čiji je život i politički angažman obilježila neiscrpna radna energija. Biti će upamćen i kao najdugovječniji zagrebački gradonačelnik, dodao je.

Najčitaniji članci