Obavijesti

News

Komentari 13

Fitness zajednica: 'Pustite nas da radimo kako treba ili nikako'

Fitness zajednica: 'Pustite nas da radimo kako treba ili nikako'
1

Stručni kineziološki, trenerski i sportsko rekreacijski kadrovi neće pristati na nebulozno definirane posebne mjere i uvjete otvaranja centara, raditi nesuvisle prilagodbe i pri tome biti zahvalni što su dobili mogućnost rada

VIDEO

Na Facebook grupi udruge Glas poduzetnika osvanula je objava na kojoj se udruga poziva da pruži podršku Inicijative fitness zajednice i zaposlenih u području sportske rekreacije.

Razlog tomu je da informiraju medije o svim nedostacima i propustima koje su brojne institucije napravile svojim odnosom i pristupom prema njihovoj djelatnosti. 

Plenković za Euronews: 'Naše mjere su bile brze i učinkovite'
Plenković za Euronews: 'Naše mjere su bile brze i učinkovite'

Objavu prenosimo u potpunosti: 

- Prateći zbivanja u regiji i analizirajući tijek događanja u Hrvatskoj tijekom pozivam Glas Poduzetnika da pruži podršku nastojanjima Inicijative fitness zajednice i zaposlenih u području sportske rekreacije u nastojanju da informira medije o svim nedostacima i propustima koje su brojne službene institucije napravile svojim odnosom i pristupom prema našoj djelatnosti... Iako potreba objašnjavanja i utvrđivanja VAŽNOSTI i SVRHE tjelovježbe u očuvanju zdravlja i povećanju imuniteta u drugoj dekadi 21 stoljeća zvuči nevjerojatno, očito je da živimo u okruženju i društvu koje je u svom znanju i poimanju daleko od svih relevantnih znanstvenih istraživanja i dokaza koji UPRAVO NAŠ rad definiraju kao najvažniju i prvu liniju obrane ljudskog organizma od većine bolesti, pa tako i virusnih oboljenja..

Stručni kineziološki, trenerski i sportsko rekreacijski kadrovi neće pristati na nebulozno definirane posebne mjere i uvjete“ otvaranja centara, raditi nesuvisle prilagodbe i pri tome biti zahvalni što su dobili mogućnost "rada" iako svjesni realnosti kako mnogi kreću ispočetka i kako je sve ono što je marljivo i nesebično građeno godinama otišlo u nepovrat.. jer kako bi to izgledalo kada bismo morali uvjetovati korisnike da okrenu svoje živote naopačke samo da bi „uhvatili i dobili“ svoj vremenski tempiran i ograničen termin treninga. To je prije svega neprofesionalno, neljudski i izvan okvira svih naših zakonskih statuta, pravilnika i odredbi kojima korisnici ostvaruju svoje legitimno pravo slobode izbora oblika, vrste i vremena korištenja usluga…. i jer nitko takvu uslugu neće i ne želi platiti!

Čujemo prijedloge da se između ostalog zabrane svlačionice i korištenje tuševa... To bi značilo da na treninge mogu dolaziti samo oni koji nakon treninga idu direktno doma... pa to je 15 % korisnika... a što je sa svim ostalima koji treniraju prije posla, tijekom fleksibilnog radnog vremena, ili nakon treninga idu obavljati svoje druge obveze? To je čisti poslovni rasizam, povreda osnovnih postulata jednakosti pružanja usluga koja kaže da svi moraju imati jednaka prava i mogućnosti...

ILI KAKO TREBA, ILI NIKAKO!

PS.

Niti jedna službena institucija, niti bilo koji predstavnik raznih komora čije smo članarine dužni zakonski plaćati nikoga od NAS NIJE KONTAKTIRAO tražeći stručno mišljenje te stoga NE PRIZNAJEMO NITI JEDAN prijedlog ili mjeru kojom će nas obvezati na rad prema uvjetima koji nam nisu prihvatljivi i razumljivi!

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Meteoalarmi oglašeni za cijelu Hrvatsku: Stiže grmljavinsko nevrijeme, moguća oštećenja!
VELIKA VREMENSKA PROGNOZA

Meteoalarmi oglašeni za cijelu Hrvatsku: Stiže grmljavinsko nevrijeme, moguća oštećenja!

Umjereno, prijepodne i pretežno oblačno. Povremeno će padati kiša, a lokalno će biti i jače izraženih pljuskova s grmljavinom te obilne oborine. Moguće je i nevrijeme, stoji u prognozi DHMZ-a za petak..

Prognoza za produženi vikend: Pljuskovi i grmljavina, moguće i poplave. Najgore će biti u petak
UPALILI ŽUTI ALARM

Prognoza za produženi vikend: Pljuskovi i grmljavina, moguće i poplave. Najgore će biti u petak

Vikend prognoza neće usrećiti one koji su odlučili spojiti praznik u produženi vikend. I danas i Sutra gotovo cijela Hrvatska označena je žutim alarmom zbog moguće opasnog vremena
Uprava zagrebačke plinare je izgubila milijunski posao: Sve otkrili radnici pa im sad prijete
ZAPOSLENICI U STRAHU

Uprava zagrebačke plinare je izgubila milijunski posao: Sve otkrili radnici pa im sad prijete

Od pravne službe su dobili mail u kojem ih se zastrašuje da ne istupaju u javnost jer time rade štetu firmi, kao da su oni prouzročili ovu štetu, rekao je Vlatko Kottnig, predsjednik Sindikata distribucije plina i plinske tehnike