News

Komentari 0

Fortenova povodom blagdana nagrađuje svoje zaposlenike božićnicama i darovima za djecu

Fortenova povodom blagdana nagrađuje svoje zaposlenike božićnicama i darovima za djecu

Svi ti uspjesi i ogroman posao koji smo napravili, ne bi bili mogući bez velikog rada naših 50.000 vrijednih i talentiranih zaposlenika u cijeloj regiji, koji zaslužuju veliku pohvalu i zahvalu, rekao je Fabris Peruško

Kompanije Fortenova grupe tradicionalno daruju svoje zaposlenike povodom božićnih blagdana. Svojim zaposlenicima isplatit će božićnice, a njihovoj djeci i darove, sukladno kolektivnim ugovorima i mogućnostima pojedinih kompaninja, priopćili su iz Fortenove.

U ovogodišnje božićno darivanje zaposlenika Fortenova grupa će uložiti više od 34 milijuna kuna.

- Božićnice, dar za djecu i sva ostala nagrađivanja koja realiziramo, prije svega su jedan od načina zahvale svim našim zaposlenicima na njihovom velikom radnom doprinosu i angažmanu.Ova je godina do sada najuspješnija u povijesti Fortenova grupe, kako po ostvarenim financijskim rezultatima, tako i zbog uspješnog zaključenja naših velikih strateških projekata kao što su dezinvestiranje Poslovne grupe zamrznute hrane i integracija Mercatora te početka značajnog investicijskog ciklusa u naše ukupno poslovanje. Svi ti uspjesi i ogroman posao koji smo napravili, ne bi bili mogući bez velikog rada naših 50.000 vrijednih i talentiranih zaposlenika u cijeloj regiji, koji zaslužuju veliku pohvalu i zahvalu cijelog tima izvršnih direktora. Ujedno, svim našim zaposlenicima i njihovim obiteljima želim sretne i ugodne blagdane - izjavio je Fabris Peruško, glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe.

- U Fortenova grupi kontinuirano razvijamo i unapređujemo ukupno radno okruženje, sustave nagrađivanja i pogodnosti za naše ljude, a sve kako bi naše kompanije postale što kvalitetnija i poželjnija mjesta za rad i razvoj naših zaposlenika. Vjerujem da je upravo zato Fortenova grupa već drugu godinu zaredom među najboljim poslodavcima u Hrvatskoj i regiji, u kojoj smo ujedno i najveći poslodavac. I u narednom ćemo periodu, zajedno s našim socijalnim partnerima, biti fokusirani na zaposlenike te pronalazak kreativnih i inovativnih načina motiviranja, nagrađivanja i razvoja, a sve u skladu s našim korporativnim vrijednostima i poslovnim ciljevima - poručila je Gordana Fabris, direktorica ljudskih potencijala Fortenova grupe.

Najčitaniji članci