Obavijesti

News

Komentari 67

Kupa opet stvara probleme, vrhunac vala očekuje se u noći

Kupa opet stvara probleme, vrhunac vala očekuje se u noći
6

Državni hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za danas. Naime, najviše kiše očekuje se u riječkoj i gospićkoj regiji

Najvažniji događaji:

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dramatična snimka iz Rijeke: Vatrogasci spašavali djecu koju je bujica zarobila u igraonici 00:56
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
22.35

Neslužbeno doznajemo da će sutra ujutro biti vrhunac vodenog vala u Karlovcu. Iz Lešća će val doći oko dva u noći te bi trebao prouzročiti visinu do 750 cm. Za sada nema posebnih mjera za grad.

19.31

Kupa se izlila kod Klanca u Gorskom kotaru

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

24sata
18.30

Novi val Kupe očekuje se u noći

U protekla 24 sata velika količina oborina ponovno je pala na području gornjeg toka rijeke Kupe, što je uzrokovalo i nagli porast vodostaja. Vodostaj Kupe u Karlovcu od jutros do 18 sati porastao je za gotovo 200 cm. Najveći val očekuje se tijekom noći. Preventivno je podijeljeno više od 4 tisuće vreća s pijeskom, a nastavljaju se puniti i dalje, javlja HRT.

13.49

Više kiše palo sinoć u Rijeci, nego u Splitu cijele godine

Meteorologinja N1 televizije, Tea Blažević objavila je kako je u Rijeci u samo 24 sata palo 288 mm kiše, dok u Splitu sve od početka godine zaključno s jutros samo 208.8 mm!

12.33

'Voda u sustavu javne vodoopskrbe Rijeke i riječkog prstena zdravstveno je ispravna'

Iz Komunalnog društva Vodovod i kanalizacija sad su potvrdili: voda u sustavu javne vodoopskrbe Rijeke i riječkog prstena zdravstveno je ispravna za piće!

- Voda u sustavu javne vodoopskrbe Rijeke i riječkog prstena zdravstveno je ispravna za piće i sukladna zakonom propisanim vrijednostima.

Korisnicima se isporučuje zdravstveno ispravna voda, prikupljena u vodospremama prije početka jučerašnjeg nevremena. Kvaliteta vode je nepromijenjena te nema potrebe za njezinom dodatnom obradom u vidu prokuhavanja.

KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. provodi pojačan monitoring izvorišta i zdravstvene ispravnosti vode u vodoopskrbnom sustavu te će u slučaju novih saznanja pravovremeno informirati javnost - poručuju iz KD Vodovod i kanalizacija.

Komentari 67