News

Komentari 33

FOTO Pogledajte kako izgledaju ceste nakon snježnog kaosa

FOTO Pogledajte kako izgledaju ceste nakon snježnog kaosa

Zbog vremenskih neprilika na cestama diljem zemlje u nedjelju je nastao kolaps, a Dalmacija je prometno odsječena od ostatka Hrvatske

Slobodnog cestovnog pravca nema i dalje ni za jednu skupinu vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti. Zbog vremenskih neprilika na cestama diljem zemlje u nedjelju je nastao kolaps, a Dalmacija je prometno odsječena od ostatka Hrvatske.

Državna cesta DC50 Gračac-Sveti Rok otvorena ja samo za osobna vozila u cilju izvlačenja vozila iz Gračaca, i dalje uključenje na autocestu A1 u smjeru Zagreba. 

Mnogi su ostali zarobljeni u koloni i prometnom kolapsu uzrokovanom snježnom mećavom koja je napadala u Gorskom Kotar i Lici. O ozbiljnosti situacije govori podatak i kako je otvoreno nekoliko prihvatnih centara za ljude koji su ostali u kolonama. Neki su noć morali provesti u automobilima.  

Na terenu su sinoć bili spašavatelji HGSS-a iz Stanica Zadar, Šibenik i Split koji su većinom angažirani u pomoći putnicima koji su zapeli na prometnicama zbog velike količine snijega na relacijama Zadar - Gračac i Knin - Gračac.

POGLEDAJTE VIDEO: S MALOM BEBOM ZAPELI NA CESTI KNIN - GRAČAC

U Kninu je otvoren prihvatni centar. Iz policije apeliraju građane da ne kreću na put.

Najčitaniji članci