News

Komentari 48

Rijeka: 'Zaboravio sam ručnu i auto mi je u moru. Molim vas, spasite moje plišano magare'

Rijeka: 'Zaboravio sam ručnu i auto mi je u moru. Molim vas, spasite moje plišano magare'

Trčeći za poslom i drugim stvarima, zaboravio sam na prave vrijednosti, kao što je obitelj i supruga s kojom čekam dijete. Plišanac Magi je veličine bebe koju ćemo dobiti, samo da njega izvuku, ispričao nam je čitatelj

Čitatelj je u srijedu navečer doživio nezgodnu situaciju u Rijeci. Automobil mu je završio u moru.

Policija nam je potvrdila da je jučer oko 18 sati Fiat Punto riječkih tablica završio u moru na šetnici kod lukobrana. Dodali su i kako je prometovanje na toj lokaciji u nadležnosti lučke uprave Rijeka, koja s vozačem dogovara izvlačenje automobila.

'Da sam ostao unutra, nema šanse da bih izašao'

- Vozio sam do kraja lukobrana da vidim što ima na kraju i par metara prije kraja došao sam do svjetionika i nisam se imao gdje okrenuti, krenuo sam u rikverc ali more je bilo blizu i izašao sam iz vozila provjeriti koliko imam do mora, zaboravio sam dignuti ručnu i auto je otklizao u more - ispričao nam je čitatelji koji je zahvalan da nije bilo putnika u automobilu osim njega.

- Ovo vam pišem iz razloga da savjetujete ljudima da u autu drže ručku za razbijanje prozora kao u busevima, da sam ostao u vozilu ne bi imao šanse za izaći van od pritiska na vrata i stakla dok auto tone - apelira čitatelj koji je molio anonimnost jer kako kaže 'bruka ga je'.

Nazvao je policiju i lučku kapetaniju koji su ga pitali ima li što vrijedno u autu.

'To magare poklonio sam dragoj, veličine je bebe koju ćemo dobiti'

- Tek tada sam shvatio da ništa vrijedno nije u vozilu, vrijedna je obitelj koju imam i buduća supruga s kojom čekam dijete, trčeći za poslom i stvarima skoro sam zaboravio koje su prave vrijednosti koje imamo. Ali zamolio sam ih da mi izvuku plišanog magarca kojeg sam poklonio dragoj za Božić, to magare zvano 'Magi' je veličine bebe koju ćemo dobiti - ispričao nam je čitatelj kojeg je cijela situacija potresla. 

Magarca je poklonio ženi kako bi se lakše navikla i pripremila na bebu koja će uskoro biti s njima.

Kako kaže, sad mu je najbitnije zagrliti ženu, a za plišanca se nada da će ga izvući u dobrom stanju. 

 

Najčitaniji članci