Obavijesti

News

Komentari 358

Gađali su ga hranom: Milorada Pupovca napali na tržnici Dolac

Gađali su ga hranom: Milorada Pupovca napali na tržnici Dolac
1

U jednom trenutku Pupovac je osjetio udarac u desnu stranu tijela, od vrata do zapešća desne ruke, te u trenutku kad se okrenuo vidio je da je pogođen sa većim i manjim ostacima hrane...

VIDEO

Dok je čelnik SDSS-a Milorad Pupovac danas nakon sjednice Sabora šetao sa stranačkim kolegom Borisom Miloševićem preko zagrebačke tržnice Dolac do Trga bana Jelačića, osjetio je udarac u vrat. Netko ga je pogodio ostacima hrane iz obližnjeg restorana.
Izvijestili su to iz Srpskog narodnog vijeća priopćenjem osuđujući ovaj čin. Kako su pojasnili, Pupovac je između 14 i 14.10, kraj ribarnice, iznenada osjetio udarac.

- Kad se okrenuo, vidio je da je pogođen s većim i manjim ostacima hrane, od kojih su se neki zadržali na njegovoj odjeći, a neki su se od njegova vrata, ramena i ruku rasuli po tlu - opisali su navodeći kako ovo nije prvi ni verbalni ni fizički nasrtaj na predsjednika SDSS-a.

- Prema jačini i preciznosti udarca, Pupovac pretpostavlja da je hrana bačena na njega s jednog od bližih stolova za kojima su bili gosti restorana - dodali su.

Iz SNV-a smatraju da se radi o opasnom fizičkom nasrtaju na Pupovca.

- Po tome kako je izveden, ovaj napad za cilj je imao otvoreno manifestiranje mržnje, javno poniženje i fizičku ugrozu prof. dr. Milorada Pupovca i njegova kolege Borisa Miloševića, predsjednika Kluba zastupnika SDSS-a u Saboru - poručili su nadalje ističući kako ovaj napad ne iznenađuje.

- S obzirom na političku i medijsku kampanju koja se već dulje vodi, a posebno proteklih tjedana protiv zastupnika Pupovca i Samostalne demokratske srpske stranke, ovaj napad ne treba nikog iznenaditi jer ta je kampanja takva da potiče ljude ne samo na mržnju, nego i na nasilje prema njemu i institucijama koje vodi, a time i prema narodu koji predstavlja - napisali su.

Pokušali smo doći do Pupovca, ali ga zasad nismo dobili.

Podsjetimo, Pupovac se od ovoga ljeta, točnije od Oluje, našao na meti i lijevih i desnih jer nije napustio skup Aleksandra Vučića u Bačkoj Palanci na kojem je Hrvatsku uspoređivao s Hitlerovom Njemačkom. Oštro su ga zbog toga prozvali branitelji, koji su zatražili i tematsku sjednicu u Saboru kako bi se Pupovac očitovao o Domovinskom ratu i Vučićevim riječima, ali vladajući to ne misle napraviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 358
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca