Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
39 komentara

Konzum mijenja ime: Ni jedna trgovina neće raditi u nedjelju

Ipak, već od ponedjeljka sve se vraća na staro i trgovine će raditi normalno, a jedina promjena bit će ime. Naime, Konzum se od 1. travnja zove - Konzum plus

U Šibeniku zatvoren još jedan Konzumov dućan
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
39 komentara

Kupce koji se u nedjelju upute u kupovinu u Konzumove trgovine dočekat će zatvorena vrata. Nijedan Konzum neće raditi. No, već od ponedjeljka sve se vraća na staro, sve će trgovine raditi normalno, a jedina promjena je ime. Konzum će se zvati - Konzum plus.

Naime, u ponedjeljak, 1. travnja,  s poslovanjem će započeti Konzum plus d.o.o., zrcalna kompanija trenutnog Konzuma d.d. koja će nastati u okviru nagodbe vjerovnika Agrokor Grupe. Konzum d.o.o djelovat će kao dio Fortenova grupe, krovne kompanije koja će s operativnim radom također započeti 1. travnja 2019. godine.

Foto: Konzum

Konzum klik će u subotu 30. ožujka zadnje dostave ili preuzimanja namirnica vršiti u terminu do 17 sati, dok u nedjelju 31. ožujka neće biti raspoloživih termina dostava ili preuzimanja namirnica.

Online narudžbe će biti moguće cijelo vrijeme, kao i kupnje s opcijom trenutnog online plaćanja, ali za sve druge termine dostave ili preuzimanja namirnica osim ranije navedenih.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message