Obavijesti

News

Komentari 71

Gdje je Šuki? Misterij nestanka čelnika nogometnog saveza

Gdje je Šuki? Misterij nestanka čelnika nogometnog saveza
1

Zabranjena zona: Davor Šuker sjedi u stolcu od 20.000 eura, navodno ima i jacuzzi, ali nitko od običnih smrtnika nema pristup na 11. kat hotela Hilton

VIDEO

Da je nakon završetka igračke karijere odlučio šutjeti, živjeti u miru i tišini, Davor Šuker i danas bi bio velik strijelac, jedan od najboljih nogometaša koje je Hrvatska ikad imala. Jednom riječju - legenda. 

Međutim, Davor Šuker nije želio šutjeti. Progovorio je, progurao se na pozicije i dužnosti koje se ne obnašaju u kopačkama i upropastio sav ugled koji mu je donijela lopta. Danas Davor Šuker više nije samo nogometna legenda, uspio je taj status gurnuti u drugi plan i postati primarno loš, nesposoban i bahat predsjednik krovne nogometne kuće. Kao što je nekad radio kaos u protivničkom šesnaestercu, tako danas autorski potpisuje potpuni kaos u hrvatskom nogomet. Ne samo on, jer Šuker je samo dio tima koji je HNL doveo na rub regularnosti, a od nekad omiljene reprezentacije napravio poligon za pobune protiv nogometa kakav trenutačno imamo, ali on je na vrhu. Barem formalno. A kad je tako, njegova bi odgovornost trebala biti najveća...

Priča o Šukerovu misterioznom nestanku u možda i najtežim trenucima koje je hrvatski nogomet ikad proživljavao samo je konačna potvrda da je "zlatna kopačka" zalutala u fotelju u kojoj joj nije mjesto.

I tu je čak i sporedno što ta fotelja, ne figurativna, nego sasvim konkretna i opipljiva, stoji oko 20.000 eura. Smještena je u njegovu uredu, na 11. katu luksuznoga hotela Hilton, no nitko od običnih smrtnika nije uspio uživo vidjeti to čudo koje neki nazivaju i najvećim prijateljem čovjekove stražnjice. Iako, Šukerova stražnjica tu superfotelju ne koristi previše, ona više voli vidjeti svijeta.

- Predsjednik baš i ne dolazi često u Savez, ali zato dolaze računi za njegove kartice - kaže izvor iz Saveza, dodajući kako mjesečni iznosi znaju dosegnuti i nekoliko stotina tisuća kuna.

>>> Više pročitajte u Expressu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati