Obavijesti

News

Komentari 149

Gdje joj je bila pamet? Vozila djecu s otvorenim prtljažnikom

Gdje joj je bila pamet? Vozila djecu s otvorenim prtljažnikom
3

Vozačica Daewoo Matiza nije se obazirala na trubljenje. Da je naglo zakočila, djeca bi ispala iz automobila. Da ju je policija zaustavila dobila bi kaznu od 500 kn

VIDEO

Vraćao sam se s posla te sam autom sišao sa zagrebačkog rotora. Odjednom sam ispred sebe vidio automobil s otvorenim prtljažnikom u kojem su sjedila djeca, rekao nam je čitatelj.

Vozačica Daewooa Matiza u utorak popodne se na Jadranskoj aveniji u Zagrebu vozila s otvorenim prtljažnikom. Nije prevozila nikakve stvari zbog kojih nije mogla zatvoriti prtljažnik, nego dvoje mališana.

- Nisam mogao vjerovati kad sam vidio automobil s otvorenim prtljažnikom, a iza dvoje djece koja sjede. Žena je vozila oko 80 kilometara na sat i nije odavala dojam da bi usporila. Kad sam prišao vozačici s njezine lijeve strane, vidio sam da mališani nisu bili čak ni vezani pojasevima. Da je vozačica slučajno naletjela na neku rupu na cesti ili naglo zakočila, djeca bi ispala iz automobila i sigurno nastradala - rekao nam je čitatelj koji je fotografirao opasnu vožnju.

Kad je čitatelj prišao vozačici Daewooa, potrubio joj je, no ona nije obraćala pažnju na njega, nego je nastavila voziti.

- Paralelno sam se vozio s njom i trubio kako bih je upozorio na to što radi, no ona je samo gledala ravno i nije skrenula pogled, a i nije ni usporila. Čak sam gledao i stoji li negdje policija da ih upozorim da je zaustave jer ovakvo ugrožavanje djece još nikad nisam vidio. Strašno je da si je žena nešto tako dopustila. Gdje joj je pamet? - ogorčen je čitatelj na ponašanje vozačice.

Prekršila nekoliko odredbi zakona

Dodaje kako su i ostali vozači koji su primijetili nesavjesnu vozačicu bili šokirani prizorom. Također su joj trubili, no žena nije stala nego je nastavila voziti. Prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, vozačica automobila prekršila je nekoliko odredbi tog zakona. Djecu je prvenstveno trebala prevoziti sa zatvorenim prtljažnikom. Također dvoje mališana mogli su sjediti na stražnjim sjedalima te su obavezno trebali biti vezani sigurnosnim pojasevima. Da je kojim slučajem policija zaustavila nesavjesnu vozačicu, spriječili bi opasnu vožnju i kaznili je s 500 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa