Obavijesti

Promo sadržaj

Genox dezinficijensi hrvatski su proizvodi, dostupni svima, a imaju više od 98% aktivne vode

Genox dezinficijensi hrvatski su proizvodi, dostupni svima, a  imaju više od 98% aktivne vode

Na tržištu je Genox dostupan u tekućini, spreju i vlažnim rupčićima za prevenciju i rješavanje problema s mikroorganizmima u higijeni, medicini i veterini, javnim objektima, proizvodnji hrane i dezinfekciji pitke vode

Količina dezinficijensa koja je potrošena u posljednjih sedam mjeseci u svijetu premašila je i dugogodišnju potrošnju u nekim državama, pa tako i u Hrvatskoj, a pitanje koje se postavlja je jesmo li se tako zaštitili ili smo se dodatno oslabili. To, naravno, ovisi o vrsti i načinu primjene dezinficijensa, koji sami biramo. 
Kad bi svaki čovjek za sebe birao proizvod u svrhu zaštite zdravlja i zdravlja svoje obitelji, birao bi ono što je potpuno sigurno u svakom obliku i u svakoj situaciji. Najljepše je što ne mora ići daleko jer mu je rješenje na dohvat ruke, ovdje u Hrvatskoj. Pitanje je samo želi li to iskoristiti. U Genox dezinficijensu aktivirana voda čini više od 98%.


Kako voda može ubiti koronavirus? Tvar koju stvara naše tijelo, naše bijele krvne stanice, kad se brani od, primjerice, koronavirusa, identična je aktivnoj tvari u Genox dezinficijensu. Zato je Genox siguran za svaku primjenu i za svakoga jer, osim na viruse, djeluje na sve ostale mikroorganizme: bakterije, gljivice, plijesni te najotpornije njihove oblike, spore i biofilm. Jedini je dezinficijens koji ima potpun učinak na sve skupine mikroorganizama, a može se primijeniti kao tekućina, maglica ili led.
Najbolje je upravo to što je Genox hrvatski proizvod, dostupan svima i na dobrobit svih. Iza Genoxa stoji inovativna hrvatska skupina ljudi pod imenom TLK Grupa, čija je želja i cilj omogućiti ljudima očuvanje zdravlja na zdrav način, bez uporabe štetnih kemijskih tvari, otrova, alergena, alkohola, klora, nanomaterijala, umjetnih bojila i mirisa, bez štetnih dezinficijensa - samo ono prirodno i što je od početka našeg života s nama. 

Točno je da štetne tvari u dezinficijensima slabe naš imunitet te dodatno pomažu djelovanju koronavirusa i ostalih mikroorganizama na nas. Jedino logično rješenje je koristiti isti sustav obrane koji nam je prirodan, bez svih tih štetnih tvari, a to je danas Genox.
Širina i sigurnost primjene Genox dezinficijensa neograničena je i može pomoći Hrvatskoj na svim razinama, od dezinfekcije ruku, kože, svih površina, ali i zraka u svim javnim i privatnim prostorima, jer virusi se prenose najviše zrakom i upravo je to uzrok najvećeg porasta zaraženih koronavirusom. 


Ekotoksikološko ispitivanje Genox dezinficijensa dokazuje da nema niti jednog štetnog učinka Genoxa na vitalne stanične dijelove organizma putem dodira s kožom, sluznicom ili ostalim dijelovima tijela. 
Genox je danas na tržištu dostupan u tekućini, spreju i vlažnim rupčićima za prevenciju i rješavanje problema s mikroorganizmima u osobnoj higijeni, medicini i veterini, javnim objektima, proizvodnji hrane i dezinfekciji pitke vode. Priroda ima odgovor na sve i, ako smo pažljivo čitali, znamo tko je junak naše priče.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.