News

Komentari 8

Glasna eksplozija uznemirila je stanovnike u Engleskoj: 'Sve se treslo, kao da je pala bomba...'

Glasna eksplozija uznemirila je stanovnike u Engleskoj: 'Sve se treslo, kao da je pala bomba...'

Policija i vatrogasci primili su više poziva vezanih za eksplozije koje su se ranije čule po regiji. Željeli bismo uvjeriti ljude da nema razloga za brigu, ali hvala im što su nas kontaktirali, oglasila se lokalna policija...

Glasne eksplozije, koje Guardian opisuje kao ' snažne zvučne udare', čule su se danas u više regija po Engleskoj. Najglasnije su 'eksplozije' odjeknule u regiji Leicestershire, u središnjem dijelu države.

- Mnogi ljudi pohrlili su na društvene mreže opisati zvuk koji su čuli, za kojeg se smatra da su ga uzrokovali borbeni avioni, koji su probili zvučni zid, navodi Guardian i dodaje kako se taj zvuk čuo i u Oxfordu, kao i Northamptonu.

- Policija i vatrogasci primili su više poziva vezanih za eksplozije koje su se ranije čule po regiji. Željeli bismo uvjeriti ljude da nema razloga za brigu, ali hvala im što su nas kontaktirali - poručuju iz policije Northamptonshirea.

Otprilike istu poruku objavila je policija iz Leicestera.

- Užasno glasno se čulo. Odmah sam skočila s kauča - napisala je jedna korisnica na Twitteru.

- Kao da je bomba eksplodirala. Cijela kuća mi se tresla. Djeca su mi se prepala - piše jedan stanovnik Leicestera.

Na društvenim mrežama pojavilo se više snimki, koje su navodno uhvatile trenutak današnjeg 'udara' u središtu Engleske.

Sky News piše kako su se pojavili izvještaji da su 'eksploziju' uzrokovali borbeni zrakoplovi RAF Typhoon, podignuti iz baze u Lincolnshireu, kako bi presreli avion kojem radio sustav nije funkcionirao. Taj zrakoplov je kasnije sigurno sletio u Epping.

Najčitaniji članci