Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
47 komentara

Glavom u bukvu: Ovaj bik je gurao rogove gdje ne treba...

NESTAŠNI BRITANSKI ROGONJA: Vatrogasci su vitlom i užetom uspjeli izvući bika Billyja koji nije uspio glavu izvući iz rupe u stablu. Bio je zaglavljen sat vremena

Facebook
Foto: Facebook
47 komentara

Halo, kolege! Dobili smo poziv za intervenciju. Nigdje ne gori, no moramo spasiti bika. Zapeo je u stablu, rekli su vatrogasci koji su maksimalno profesionalno pristupili problemu.

Nakon obilna ručka bik Billy se prošetao poljem u ponedjeljak ujutro u Warwickshireu u Engleskoj. Skrenuo je sa svoje uobičajene rute i krenuo prema stablu. Nešto u šupljni visoke bukve ga je zainteresiralo te je gurnuo glavu unutra. Pokušao ju je izvući, ali nije uspio.

Jednostavno je ostao zatočen.

Nasreću, muškarac koji je prolazio poljem čuo je nekakvu buku i vidio bika koji je zaglavio u stablu. Kako ga nije sam mogao izvući, pozvao je vatrogasce, koji su odmah izašli na intervenciju s dva vozila. Oprezno su prišli biku koji nije bio agresivan te nije bilo potrebe da ga uspavaju. Mirno se prepustio akciji spašavanja.

- Kad smo ga izvlačili, koristili smo uže, vitlo i štit koji bi nas u slučaju napada bika zaštitio od ozljeda - objavili su vatrogasci na svojoj službenoj stranici na Facebooku.

Facebook

Nakon sat i pol, bika su konačno spasili.

Billy ih je nakon spašavanja samo zbunjeno gledao, a onda je bez pardona otrčao prema polju.

Činilo se kako je iz avanture izašao potpuno neozlijeđen, a vatrogasci nakon akcije spašavanja nisu uspjeli dokučiti što je to toliko bika Billyja privuklo da gurne glavu u šuplje stablo.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message