Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Goran Aleksić iz 'Franka' je osnovau novu stranku Snaga

Na prijevremene parlamentarne izbore Aleksić je izašao na listi Živoga zida u prvoj izbornoj jedinici, a stranka Snaga, potvrdio je, osnovana prije tri tjedna ...

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
10 komentara

Izabrani saborski zastupnik i član udruge Franak Goran Aleksić potvrdio je u utorak da je osnovao Stranku narodnog i građanskog aktivizma  - Snaga, a želja mu je da kroz svoje parlamentarno djelovanje osvijesti snagu i važnost građanskog aktivizma za pozitivne promjene u društvu.

Želim kroz rad u Saboru osvijestiti važnost građanskog aktivizma, rekao je Hini Aleksić, koji je u javnosti prepoznat kao borac za prava građana pogođenih kreditima u švicarskim francima.

Na prijevremene parlamentarne izbore Aleksić je izašao na listi Živoga zida u prvoj izbornoj jedinici, a stranka Snaga, potvrdio je, osnovana prije tri tjedna te je registrirana prije tjedan dana.  

Tako je osigurao da proračunski novac, namijenjen izabranim zastupnicima, stiže na račun Snage, a ne Živoga zida jer, prema zakonskim odredbama, novac za rad dobiva stranka u kojoj je zastupnik u vrijeme konstituiranja Sabora.
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message