Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
164 komentara

Gordan Maras kreće u utrku za zagrebačkog gradonačelnika?

SDP-ovac je pozvao HNS-ovu Anku Mrak Taritaš da se pridruži njihovoj stranci i da zajedno u Zagrebu okupe koaliciju. Kaže kako je Zagreb novi početak, novu stranicu...

Foto: goran Stanzl/PIXSELL
164 komentara

Bivši ministar poduzetništva Gordan Maras gostovao je na N1 televiziji i kazao kako se gradonačelnik Zagreba Milan Bandić već umorio i dao naslutiti da bi se on mogao kandidirati za tu poziciju. 

'Anka pridruži se SDP-u'

- Pozivam Anku Mrak Taritaš da zajedno okupimo u Zagrebu koaliciju, i da napravimo od Zagreba grad kakav ovi građani zaslužuju. To je poziv Mrak Taritaš da se pridruži SDP-u u Zagrebu. Mi smo imali izvrsnu suradnju, od koje je i HNS sigurno imao benefita. Mi ne gušimo partnera, nego širimo njegov utjecaj. Prije svega je Zagreb zaslužio novi početak, novu stranicu, i zajedno to možemo napraviti - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Bandić je dosta napravio, ali se sad malo umorio'

- Ako SDP uspije okupiti HNS i HSS, pa i neke druge stranke poput HRIDA, omogućit ćemo Zagrebu da krene novim putem. Mislim da je gradonačelnik napravio dosta za Zagreb, ali da se sada malo umorio. Bandić je sigurno računao na podršku HDZ-a, ali ako građani Zagreba žele kontinuitet, vlast koju sada imaju na državnoj razini, a siguran sam da ne žele, onda će birati Bandića. Mislim da se Bandić malo umorio, puno je dao, i treba mu dati priliku da se malo odmori. Moramo krenuti novim snagama i novim putem - smatra Maras.

'Novi gradonačelnik može biti novi Holjevac'

Kazao je i kako Rajko Ostojić nije dobio podršku građana jer su napravili nekoliko grešaka koje ne namjeravaju ponavljati.

- Taj cijeli proces nije bio dobar. Nekad doneseš krivu odluku, ali ne želim se vraćati nazad, nego raditi na tome da imamo bolji grad sutra. Novi gradonačelnik imao bi šansu postati novi Većeslav Holjevac, da ostane zapamćen - kazao je.

Maras je naglasio i da bi SDP u Zagrebu radio na jeftinijem prijevozu, lakoj željeznici, infrastrukturi i pomoći građanima da bolje žive.

- Želim svoj grad napraviti boljim i da zajedno nađemo rješenje - zaključio je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message