Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
43 komentara

Marasu nisu dali u Skupštinu: 'Radi se o političkoj trgovini!'

Politički trgovac Andrija Mikulić koji danas dobiva svoj politički plijen, jer će biti izglasana njegova fotelja glavnog državnog inspektora odrađuje posao za premijera Plenkovića i gradonačelnika Bandića, tvrdi Maras

Zagreb: Maras ponovno nije smio u gradsku vijećnicu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
43 komentara

Predsjedniku zagrebačkog SDP-a Gordana Marasa, ali i vijećniku u Skupštini Mateja Mišića (SDP) onemogućeno je da u Skupštini Grada odrade konferenciju za medije

- Politički trgovac Andrija Mikulić koji danas dobiva svoj politički plijen, jer će biti izglasana njegova fotelja glavnog državnog inspektora odrađuje posao za premijera Plenkovića i gradonačelnika Bandića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije dozvolio da gradskom zastupniku i saborskom koji ima deset puta više preferencijskih glasova od Mikulića da ima konferenciju za medije da bi Zagrepčane upozorili na političku trgovinu - rekao je Maras. 

BEZ PRORAČUNA, ZAGREB IDE NA IZBORE 'Bandić i HDZ nemaju većinu, žele kupiti 3 glasa za proračun'

Naveo je da gradonačelnik Bandić nema tri vijećnika za većinu u zagrebačkoj skupštini:

- Ova akcije Mikulića pokazuje da su HDZ i on uključeni u tu političku trgovinu. Pokušavaju se bilo kako održati na poziciji pa i pod cijenu da onemogućavaju zastupnicima u Saboru i Skupštini da govore u javnom gradskom prostoru - kazao je Maras. 

Zagreb: SDP traži nove Å¡kole, a ne stadion ADVENTSKO DRUŽENJE SDP-A Maras: 'Politika 'dam ti sto kuna, daj mi glas' nije Zagreb'

Predsjedniku Skupštine Mikuliću je ispred Skupštine poručio kako ga neće spriječiti da govori u ime građana, ali i da uđe na sjednicu 13. prosinca kada se izglasava proračun Zagreba. Ponovio je da SDP neće podržati trgovački proračun.

Zagreb: Maras ponovno nije smio u gradsku vijećnicu | Autor: Patrik Macek/PIXSELL Foto: Patrik Macek/PIXSELL

- To je proračun kojim se zubima brane fotelje i novcem Zagrepčana plaćaju autobusi iz Zagorja, knjige, uređenje trgova u Petrinji, manifestacije u Đurđevcu kako bi gradonačelnik Bandić trgovao na nacionalnoj i gradskoj razini - kazao je Maras.

Mišić je osudio samovolju predsjednika Skupštine Andrije Mikulića, a koji je na konferenciji za medije želio predstaviti 60 projekta koje SDP planira provesti kad dođe priliku.  

Očekuje da neće proći zagrebački proračun te da će se ići na izbore za Skupštinu. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message