Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Građani najviše 'klikali' web Gorana Aleksića i Marije Puh

Građani su saborske stranice najviše puta posjetili 13. travnja kada je Sabor glasovao o Istanbulskoj konvenciji te o povjerenju sada bivšoj ministrici gospodarstva Martini Dalić

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1 komentara

U proteklih pola godine, građani su najviše posjećivali osobne stranice zastupnika Gorana Aleksića (SNAGA), Marka Vučetića (nezavisni) i Steve Culeja (HDZ), saborske su, pak, stranice najviše puta posjetili na dan kad se glasovalo o Istanbulskoj konvenciji te o povjerenju, sada već bivšoj potpredsjednici Vlade Martini Dalić.

Aleksićeva osobna zastupnička stranica zabilježila je 4.498 posjeta, Vučetićeva 3.992, Culejeva 3.066.

Među zastupnicama, građanima je najzanimljivija HNS-ova Marija Puh, čija stranica bilježi 2.722 posjeta, pokazuje u srijedu objavljena saborska statistika od 1. siječnja do 15. srpnja.

Građani su 'klikali' i stranice Branimira Bunjca ( ŽZ, 2.967), Mire Bulja (Most, 2.723), Gordana Jandrokovića (HDZ, 2.697 ), Ivana Ćelića (HDZ, 2.624), Furia Radina (NZ, 2.413), Ivana Pernara (ŽZ, 2.348), Branka Bačića (HDZ, 2.310).

 U kategoriji s više od 2000 pregleda su i stranice HDZ-ovih Franje Lucića,  Milijana Brkića, Josipa Đakića, Ante Babića, te nezavisnih Veljka Kajtazija i Željka Glasnovića.

Građane zanimala i imenovanja u Vijeće HAKOM-a

Građani su saborske stranice najviše  puta posjetili 13. travnja kada je Sabor glasovao o Istanbulskoj konvenciji te o povjerenju Martini Dalić. 

Toga dana zabilježno je 7.376 posjeta, navodi Sabor, uz napomenu da je tada provedena i rasprava o Izvješću o sastancima Europskoga vijeća u Bruxellesu 22. i 23. ožujka 2018. koje je podnio predsjednik Vlade te glasovanje o potvrđivanju Konvencije Vijeća Europe o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji, o iskazivanju povjerenja  Dalić, te o prijedlogu zakona o Zakladi za zdravlje.

Najviše puta pregledane su videosnimke rasprava o zakonima o geodetskoj djelatnosti i o poljoprivrednom zemljištu te o imenovanjima u Vijeće Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM).

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message