Obavijesti

News

Komentari 1

Građani najviše 'klikali' web Gorana Aleksića i Marije Puh

Građani najviše 'klikali' web Gorana Aleksića i Marije Puh

Građani su saborske stranice najviše puta posjetili 13. travnja kada je Sabor glasovao o Istanbulskoj konvenciji te o povjerenju sada bivšoj ministrici gospodarstva Martini Dalić

VIDEO

U proteklih pola godine, građani su najviše posjećivali osobne stranice zastupnika Gorana Aleksića (SNAGA), Marka Vučetića (nezavisni) i Steve Culeja (HDZ), saborske su, pak, stranice najviše puta posjetili na dan kad se glasovalo o Istanbulskoj konvenciji te o povjerenju, sada već bivšoj potpredsjednici Vlade Martini Dalić.

Aleksićeva osobna zastupnička stranica zabilježila je 4.498 posjeta, Vučetićeva 3.992, Culejeva 3.066.

Među zastupnicama, građanima je najzanimljivija HNS-ova Marija Puh, čija stranica bilježi 2.722 posjeta, pokazuje u srijedu objavljena saborska statistika od 1. siječnja do 15. srpnja.

Građani su 'klikali' i stranice Branimira Bunjca ( ŽZ, 2.967), Mire Bulja (Most, 2.723), Gordana Jandrokovića (HDZ, 2.697 ), Ivana Ćelića (HDZ, 2.624), Furia Radina (NZ, 2.413), Ivana Pernara (ŽZ, 2.348), Branka Bačića (HDZ, 2.310).

 U kategoriji s više od 2000 pregleda su i stranice HDZ-ovih Franje Lucića,  Milijana Brkića, Josipa Đakića, Ante Babića, te nezavisnih Veljka Kajtazija i Željka Glasnovića.

Građane zanimala i imenovanja u Vijeće HAKOM-a

Građani su saborske stranice najviše  puta posjetili 13. travnja kada je Sabor glasovao o Istanbulskoj konvenciji te o povjerenju Martini Dalić. 

Toga dana zabilježno je 7.376 posjeta, navodi Sabor, uz napomenu da je tada provedena i rasprava o Izvješću o sastancima Europskoga vijeća u Bruxellesu 22. i 23. ožujka 2018. koje je podnio predsjednik Vlade te glasovanje o potvrđivanju Konvencije Vijeća Europe o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji, o iskazivanju povjerenja  Dalić, te o prijedlogu zakona o Zakladi za zdravlje.

Najviše puta pregledane su videosnimke rasprava o zakonima o geodetskoj djelatnosti i o poljoprivrednom zemljištu te o imenovanjima u Vijeće Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik