Obavijesti

News

Komentari 12

Gradonačelnik Prijedora dao ostavku nakon bizarnih fotki: 'Odgovarat će za to što mi rade'

Gradonačelnik Prijedora dao ostavku nakon bizarnih fotki: 'Odgovarat će za to što mi rade'

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović dao je izjavu nakon što su objavljene njegove fotografije na kojima izgleda kao da pije ono što izgleda kao tablete i leži pored WC školjke. Tvrdi da je sve montirano

VIDEO

Ovo sve što se pojavljuje na društvenim mrežama, najteže mi je o tome pričati. Ovo više nije politika. Ovo je nešto što ja nisam zabilježio u svojoj karijeri i životu, rekao je Dalibor Pavlović u intervjuu za Televiziju Prijedor. Kako je rekao, svi smo vidjeli kakva je bila protekla kampanja, ali nitko nikome “nije dirao obitelj”.

- Čovjek sam koji je patrijarhalno odgojen i poštujem sve ljude. Nikada nikome nisam ništa loše napravio. Kome sam mogao, pomogao sam. Ovih dana sam izložen privatno udarima raznoraznih ljudi, blogera, portala, ovo je nešto što prelazi granicu poštovanja i dobrog ukusa - kaže.

Dodao je da mu najteže pada kada mu “diraju obitelj”.“

- Proganjanje mene je počelo prije desetak ili 15 dana, kad su mi počeli spominjati oca i majku, moje sestre, od kojih je jedna ugledna doktorica u Banjoj Luci, moju suprugu koja je završila državni pravni fakultet, koja je rodila prije 30-ak dana. Zaista sam razočaran i ne mogu vjerovati da se ovo događa - kaže.

Kaže i da se savjetovao s odvjetnikom. 

- Netko će morati odgovarati za sve ovo što se radi, za sav ovaj progon koji su mi priredili, raznoraznim dječjim igricama, fotomontažama, spinovima, montiranim Viber prepiskama i svime što su radili -poručio je Pavlović.

- Šačica ljudi koji iza sebe imaju razne dosjee, burne prošlosti, premlaćivanja ljudi, kriminalne aktivnosti, stoje iza svega ovoga - zaključio je Pavlović, prenosi 072info. 

Dodik ga pozvao da da ostavku

Prvi čovjek SNSD-a, čiji je Pavlović član, Milorad Dodik pozvao ga je da podnese ostavku nakon ovoga. Pavlović je u četvrtak to i učinio. 

Uz ostavku Pavlović je rekao: "Ljudskost i poštenje mi nisu uništili niti će moći mi to uništiti. Ovim putem obavještavam javnost da prihvaćam prijedlog predsjednika SNSD Milorada Dodika". Pravdu će kaže tražiti na sudu.

- Svojim sugrađanima koji su osjetili nelagodu zbog mene, a zbog nečasnog, neljudskog i nekorektnog djelovanja opozicije, kojoj ništa nije sveto, ovim putem se duboko ispričavam - rekao je Pavlović, piše radiosarajevo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa