Obavijesti

News

Komentari 134

Gradonačelnik Zadra: Smjena direktora nema veze s Prijović! Ne miješam se tko i gdje pjeva

Gradonačelnik Zadra: Smjena direktora nema veze s Prijović! Ne miješam se tko i gdje pjeva
2

Prema podacima agencije, za koncert Prijović u Zadru već je prodano preko 90 posto ulaznica. Srpska pjevačica najavila je doći 7. lipnja...

VIDEO

Gradonačelnik Zadra, Branko Dukić odlučio je smijeniti direktora ŠC Višnjik Denisa Karlovića zbog organizacije koncerta srpske pjevačice Aleksandre Prijović, piše Zadarski.hr. Koncert je rezerviran za 7. lipnja 2024. u 20 sati. 'Puno mi je srce što na listu ove posebne turneje mogu dodati i vaš grad', poručila je Prijović krajem veljače putem Extra FM-a.

Kako navode, Dukić je odlučio sazvati skupštinu ŠC Višnjik za idući tjedan s jedinom točkom dnevnog reda, a to je smjena direktora Karlovića. Smjenu Karlovića treba potvrditi skupština društva, a jedini član skupštine je gradonačelnik Dukić.  

Sve je potvrdio Ante Ćurković, pročelnik Ureda gradonačelnika. On je za Zadarski.hr, proslijedio izjavu gradonačelnika. 

Ipak dolazi! Aleksandra Prijović najavila je koncert i u Zadru
Ipak dolazi! Aleksandra Prijović najavila je koncert i  u Zadru

- Skupština trgovačkog društva ŠC Višnjik d.o.o. koju predstavlja gradonačelnik Grada Zadra pripremit će odluku o razrješenju direktora tog Društva Denisa Karlovića. Skupština će se sazvati idući tjedan - naveo je. 

Osijek: Četvrti koncert Aleksandre Prijović

- Već neko vrijeme postoji narušeno povjerenje između Uprave i Skupštine ŠC Višnjik d.o.o., odnosno direktora i mene kao gradonačelnika, što je rezultiralo ovakvom odlukom. Prvenstveno se to odnosi na nedosljednost u komunikaciji i različitim shvaćanjem prioriteta u djelatnosti samog Društva. To nepovjerenje produbljeno je i u prigodi razgovora o organizaciji koncerata više izvođača za koje je direktor tražio moju suglasnost, iako to nije uobičajeno za slična događanja za koja direktor oduvijek potpuno samostalno donosi odluke. Konačno, manipuliranje netočnim informacijama prema javnosti nanijelo je reputacijsku štetu tom trgovačkom društvu i Gradu Zadru i potvrdilo nemogućnost daljnje suradnje u uvjetima međusobnog nepovjerenja. Sva prošla i buduća ulaganja u taj sportski kompleks čine dugogodišnji program razvoja sporta Grada Zadra koji se provodi sustavno u više mandata bivših gradonačelnika. Kroz taj program sustavno se ulažu značajna proračunska sredstva u nove sportske sadržaje i tako će biti u budućnosti te zahvaljujem na doprinosu direktoru Karloviću koji je sudjelovao u provedbi više takvih projekata - objasnio je gradonačelnik Dukić.

Hrvati Priji do sada dali gotovo 3,5 milijuna €: Još pet nastupa je čeka, evo koliko će uprihoditi
Hrvati Priji do sada dali gotovo 3,5 milijuna €: Još pet nastupa je čeka, evo koliko će uprihoditi

Dodao je kako će Karloviću biti ponuđeno odgovarajuće radno mjesto u ŠC Višnjik sukladno sistematizaciji radnih mjesta i njegovoj stručnoj spremi.

- Jučer smo imali sastanak na kojem smo o svemu razgovarali i to je sve što vam u ovom trenutku mogu reći - rekao je direktor Karlović.

Osijek: Četvrti koncert Aleksandre Prijović

Prema podacima agencije Eventim, za koncert Prijović u Zadru već je prodano preko 90 posto ulaznica.

Gradonačelnik Branko Dukić nakon svega je poslao novo priopćenje. Prenosimo ga u cijelosti. 

'Obzirom na niz reakcija koje povezuju smjenu direktora Višnjika Denisa Karlovića s održavanjem koncerta Aleksandre Prijović u dvorani Krešimira Ćosića, demantiram povezivanje razloga smjene direktora Karlovića s tim koncertom. Jasno sam i demantirao vijest o zabrani koncerta i isto tako jasno iznio svoje mišljenje kako Zadar tim koncertom neće biti ništa bogatiji, niti bez njega siromašniji. Međutim nikada, pa ni sada, nije mi bila namjera upletati se u to tko će gdje pjevati, a razlozi za smjenu leže u gubljenju povjerenja koje sam već obrazložio ranije', poručio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Bivši policajac pljačkao banke pa bježao na romobilu: Prijeteći pištoljem uzeo je 80.000 eura
DOBIO 13 GODINA ZATVORA

Bivši policajac pljačkao banke pa bježao na romobilu: Prijeteći pištoljem uzeo je 80.000 eura

Bivši policajac Denis Lingart nepravomoćno je osuđen zbog 18 razbojništava i jednog u pokušaju. Mete su mu bile banke, Fina...