Obavijesti

News

Komentari 115

Grbin: Kao da Mostovci nisu znali s kim formiraju Vladu

Grbin: Kao da Mostovci nisu znali s kim formiraju Vladu
1

Ivan Kovačić izjavio je da što se njega tiče, dalja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini nije moguća jer su za čelnika omiškog ogranka te stranke ponovno izabrali Ivana Škaričića

VIDEO

Najnoviji sukob u vladajućoj koaliciji na društvenim mrežama komentirali su SDP-ovci.

"Fakat ne kužim. Sada ispada da Mostovci zadnjih 25 godina nisu živjeli u Hrvatskoj pa nisu znali s kim formiraju Vladu...", napisao je Peđa Grbin.

"Devet slova - tri riči, novi hit u Dalmaciji", napisao je Arsen Bauk aludirajući na izjavu Ivana Kovačića koji rekao: Ukoliko je budućnost HDZ-a u starim isluženim kadrovima, onda mogu samo reći ko vas je**.

 

"HDZ i Most sad već imaju više otvorenih frontova nego Antanta i Središnje sile,tko će ih više pamtiti...", napisao je Bojan Glavašević na Twitteru.

Mostov zastupnik Ivan Kovačić izjavio je da što se njega tiče, dalja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini nije moguća jer su za čelnika omiškog ogranka te stranke ponovno izabrali Ivana Škaričića.

Potpredsjednik Vlade i čelnik Mosta Božo Petrov rekao je kako vjeruje da će omiški gradonačelnik i šef njihovog zastupničkog kluba štititi nacionalne interese te podržati Most, "kada se slegnu emocije".

- On je jedan od možda najboljih ljudi koje sam upoznao u životu tako da u to ne sumnjam jer znam da će staviti nacionalni interes iznad svega -  rekao je Petrov na konferenciji za novinare u središnjici stranke.

Razumije, kaže, Kovačićevu ljutnju i rezigniranost.

- Mi smo u Metkoviću imali jednog takvog Škaričića. No upravo zbog tih razloga i takvih likova je nastao je Most. Rijetko kad upoznate tako kvalitetnu i dobru osobu kao što je Ivan Kovačić i svjestan sam da on isto tako zna da se u ovom trenutku trebaju štiti nacionalni interesi i provoditi reforme jer smo zato smo ušli na nacionalnu razinu - rekao je Petrov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina
JE LI SLOŽIO KRIŽALJKU?

Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina

Kako saznajemo, Vesna Vučemilović je i prije odluke predsjedništva Suverenista da ne idu s HDZ-om, dala potporu koaliciji HDZ-a i DP-a. Zurovec također ima drugačiji stav od svoje stranke i nije protiv HDZ-a.