Obavijesti

News

Komentari 103

'Gruda s EU izbora postat će lavina, očekujemo 15 mandata'

'Gruda s EU izbora postat će lavina, očekujemo 15 mandata'
3

U platformi Suverenista uvjereni su da će se narodno nezadovoljstvo političkim elitama prvo iskazati na predsjedničkim, a zatim i na parlamentarnim izborima te da se bez njih neće moći sastaviti Vlada.

VIDEO

Desnica nastavlja okupljanje. Hrast, Konzervativna stranka i Blok za Hrvatsku potpisali su sporazum o suradnji odnosno zajedničkom izlasku na predstojeće parlamentarne izbore u okviru platforme Hrvatskih suverenista. Okupljanje i suradnja hrvatskih i nacionalističkih snaga je kažu, višedesetljetna potreba nasuprot pogubnosti prividnog dvostranačja koje vladajućim oligarhijama, pa i sadašnjoj Vladi kao svojevrsnoj trgovačkoj hrvatskoj-srpskoj koaliciji, omogućuju upravljanje nacionalnom sudbinom  koja se ogleda u teškim demografskim, političkim i kulturnim posljednicama kojima svjedočimo. Zlatko Hasanbegović uvjeren je da će se narodno nezadovoljstvo se iskazati prvo na predsjedničkim pa i na parlamentarnim izborima. 

- To je razlog panike i nervoze iza koje osim narcisoidnosti Andreja Plenkovića kao uvijek stoji zapravo strah - ustvrdio je Zlatko Hasanbegović (Blok za Hrvatsku). 

- Nakon 15 godina rascjepkanosti tzv. desnog biračkog spektra i to zbog ega pojedinih predsjednika tzv. stranaka desnog spektra napokon govorimo o zajedništvu, koje nema alternative. Na europskim izborima stvorena je gruda, koja će se na sljedećim parlamentarnim izborima pretvoriti u lavinu - rekao je Marijan Pavliček, predsjednik HKS-a.

Na parlamentarnim izborima očekuju minimalno 15 mandata, a uvjereni su da bez njihove koalicije neće biti moguće sastaviti buduću Vladu. Smatraju da je nakon 20 godina vrijeme da na vlast dođu suverenisti, koji će polagati račune nikom drugome nego narodu. Hrvoju Zekanoviću (Hrast) drago je da je i Hasanbegović shvatio poruku Suverenista te da je danas s njima i da zajedno grade priču. Naveo je da ovu platformu  uz stranke čine i brojne inicijative od "Istina o Istanbulskoj" do "Hrvatski bedem" te brojni ugledni podjedinici. Zekanović tvrdi da su Suverenisti na europskim izborima ostvarili treći najbolji rezultat u državi.  

- Mi smo treća politička snaga, a svakodnevnim pridruživanjem mi samo rastemo - poručio je Zekanović.

Budući da je i Bruna Esih na istom političkom spektru postavilo se pitanje ima li za nju mjesta u ovoj platformi. 

- Svi koji su se željeli priključiti su se priključili. U krajnjoj liniji postoje stanoviti kriteriji, a jedan d važnih kohezivnih elemenata naše suradnje je i potpora neovisnom kandidatu za predsjednika Miroslavu Škori - rekao je Hasanbegović koji se u razišao sa spomenutom kolegicom.  

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...