Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
29 komentara

HDZ dobio najviše glasova za mjesnu samoupravu u Osijeku

Od sedam gradskih četvrti HDZ je dobio najviše glasova u njih šest, a samo u Gradskoj četvrti "Tvrđa" pobijedla je Kandidacijska lista Zorana Batnožića

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
29 komentara

Prema prvim privremenim neslužbenim rezultatima na nedjeljnim izborima za novi saziv vijeća osječkih gradskih četvrti i mjesnih odbora najviše glasova i najveći broj budućih vijećnika dobile su liste Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Prema podacima Gradskog izbornog povjerenstva, prikupljenima sa sva 42 biračka mjesta, HDZ je dobio natpolovičnu ili relativnu većinu glasova u sedam od osam mjesnih odbora.

Od sedam gradskih četvrti HDZ je dobio najviše glasova u njih šest, a samo u Gradskoj četvrti "Tvrđa" pobijedla je Kandidacijska lista Zorana Batnožića.

U Mjesnom odboru "Klisa" pobijedila je lista Demokratskog saveza Srba (DSS), koja je bila i jedina prijavljena lista, a na izbore na tom biračkom mjestu izašlo je samo 15 birača.

Izborno povjerenstvo izvijestilo je da je na nedjeljne izbore za osječku mjesnu samoupravu izašlo 14.690 birača, ili 16,23 posto, od ukupno 90.534 registriranih birača.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message