News

Komentari 284

HDZ objavio dokument, tvrde da je Milanovićeva pristupnica u Partiju: 'Titov gardist i partijac'

HDZ objavio dokument, tvrde da je Milanovićeva pristupnica u Partiju: 'Titov gardist i partijac'

Dokument koji je objavio HDZ već se pojavio prije dvije godine nakon predsjedničkih izbora. Tada je Milanović to nazvao ‘jeftinim falsifikatom’

HDZ je na Facebook stranici objavio dokument uz opis da je Zoran Milanović bio u Partiji. Na dokumentu se vidi da je riječ o pristupnici Savezu komunista, odnosno Partiji. 

Na dokumentu stoji 1985. godina. Dokument je objavio HDZ na svojim Facebook stranicama, ali nije potvrđena njegova vjerodostojnost.

- Titov gardist, bespogovorni partijac & vrhovni lažljivac! Kukavički optužujući pokojnog oca ministra Gordan Grlić Radman, Milanović je danas ustvrdio da 'nitko njegov nije bio u Partiji '89. i '90. godine'. Propustio je pritom pohvaliti se da je dok je služio u Titovoj gardi u Beogradu na vlastiti zahtjev ušao u Partiju - piše na Facebooku.

'Poverene zadatke izvršava bez pogovora i savesno. Njegova želja, a ujedno i želja svih nas da drug Milanović Zoran bude primljen u SKJ jednoglasno je podržana' - piše, među ostalim, u Odluci o prijemu u SKJ", piše HDZ.

"Milanović je besramni, vrhovni lažljivac - očito su Titova garda i Partija ostale duboko u njemu!
Bio je u Titovoj gardi & Partiji, pa u državnoj administraciji za vrijeme dr. Franje Tuđmana, pa u SDP-u s kojim se borio za Željka Komšića i navijao da drugi narod Hrvatima bira političke predstavnike u BiH… Možda još završi u MOST-u, među svojim mališanima - objavili su iz HDZ-a.

No, isti dokument već se pojavio u javnosti nakon predsjedničkih izbora 2020. Tada je Bože Vukušić iz Počasnog bleiburškog voda objavio taj i druge dokumente na svojoj facebook stranici tvrdeći da Milanović taji da je 1985. ušao u partiju. Milanović je tada Vukušićevu objavu proglasio ‘jeftinom krivotvorinom’.

- Vidim da se šire laži o meni, dokument koji je obična jeftina krivotvorina! To je dokaz povezanosti Vase Brkića i Aleksandra Vučića koji dobro surađuju pred svake izbore. Mogli su se u tvornici laži barem potruditi, malo su pobrkali datume. Nisam bio u toj organizaciji, moj otac je izašao iz nje davne 1983. Za mnoge HDZ-ove šefove ne moraju krivotvoriti takve dokumente, lako ih je pronaći - poručio je Milanović u siječnju 2020.

Podsjetimo, Milanović je danas kazao kako je HDZ-ov ministar Gordan Grlić Radman odgojen na komunističkim jaslama te kako mu je otac bio moćni komunist koji je nakon rata privatizirao uspješnu firmu. Više pročitajte OVDJE.

Najčitaniji članci