Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

HDZ-ov načelnik vozio je pijan i zabio se autom u časne sestre

Jako mi je žao zbog događaja, prvenstveno zbog tih putnika u vozilu. Kontaktirao sam sa njima sutradan i rečeno mi je da su svi dobro, rekao je Damir Dekanić koji je dodao da će sam snositi trošak popravka

Foto: Screenshot/HDZ
74 komentara

Damir Dekanić, HDZ-ov načelnik Općine Andrijaševci i voditelj Uprave lokalnih Hrvatskih šuma, 29. travnja navečer u Rokovcima je udario u stražnji dio automobila u kojemu su putovale četiri časne sestre. Vozačica tog automobila krenula je skretati na kolni prilaz preko pune linije, što Dekanić nije na vrijeme primijetio. Jedna od njih je ozlijeđena u nesreći. 

Policija je očevidom utvrdila da je Dekanić imao 1.06 promila alkohola, a on je rekao da je popio samo dvije čaše vina na ranije održanom poslovnom domjenku. Dekanić je nesreću skrivio dok je vozio službeni automobil Škoda Karoq koji pripada Hrvatskim šumama, a kojega je on, kao voditelj Uprave, imao pravo koristiti 24 sata.

- Jako mi je žao zbog događaja, prvenstveno zbog tih putnika u vozilu. Kontaktirao sam sa njima sutradan i rečeno mi je da su svi dobro. Policija je provela očevid i sad čekam daljnje korake. Još nisam dobio nikakav poziv ni prijavu Upravu Hrvatskih šuma obavijestio sam odmah o nesreći i sazvali su, koliko znam, povjerenstvo koje će istražiti slučaj - kazao je Dekanić. Na pitanje da li je i ranije imao prometne nesreće rekao je “a i jesam i nisam. Nije bilo ništa ozbiljno”.

Neslužbeno smo doznali kako mu ovo ipak nije jedina nesreća koju je imao također sa službenim automobilom. Istaknuo je kako će sam snositi trošak popravka službenog auta.

Možda vas zanima i ovo:
Message