Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

HDZ-ovac vozio službeni auto i skršio ga: 'Pa ionako odlazim'

Ova se nesreća dogodila izvan radnog vremena. Inače, riječ je o novom automobilu koji nema niti godinu dana, a visinu štete odredit će procjenitelji, rekao je Dražen Vranić, predsjednik Skupštine KD-a

56 komentara

Prošlog tjedna, u noći na petak u prometnoj nesreći gotovo u potpunosti je uništeno službeno vozilo Komunalnog društva Kostrena kojim je, prema tvrdnjama dvoje suputnika koji su zadobili lakše ozljede, upravljao direktor kostrenskog komunalca Tomislav Matić. Prema navodima suputnika, Matić se udaljio s mjesta nesreće i nije im pružio pomoć, piše Novi list. 

- Tomislav Matić me nije kontaktirao, a sve informacije koje imam, imam od osoba koje su bile s njim u automobilu. Činjenica je da se nezgoda dogodila u noći s četvrtka na petak, prema mojim informacijama oko jedan sat ujutro i da su suvozači morali sami ići na Hitnu pomoć. Na sreću, nisu zadobili teže ozljede - izjavio je načelnik Dražen Vranić koji već u utorak očekuje očitovanje direktora KD-a Kosterna na zakazanoj sjednici Skupštine KD-a. Vranić, ujedno i predsjednik Skupštine KD-a ističe kako se prema novoj odluci KD-a iz lipnja službena vozila ne smiju koristiti izvan radnog vremena.

- Ova se nesreća dogodila izvan radnog vremena. Inače, riječ je o novom automobilu koji nema niti godinu dana, a visinu štete odredit će procjenitelji - dodao je. 

Ako Skupština KD-a Kostrena ovaj put i donese odluku o smjeni direktora, koja Matiću prijeti još od organizacije Thompsonovog koncerta u Kostreni, još uvijek aktualni direktor KD-a Kostrena svojem je poslodavcu već najavio odlazak jer je pronašao novi posao.

Iako se nije javljao na pozive, Matić se Novom listu javio SMS porukom: 

- Ne bih komentirao objave s društvenih mreža jer tamo svatko može pisati što mu padne na pamet. Zna se da s 1. siječnja 2019. godine odlazim iz KD-a Kostrena na novo radno mjesto i da sam vlasnika o tome obavijestio prošli tjedan. Nikada nisam bježao od odgovornosti za svoje postupke, materijalne niti pravne, pa tako ni sada. Kada službena tijela donesu svoje zapisnike i pravorijek, onda će mnogo toga biti jasnije. 

Možda vas zanima i ovo:
Message