News

Komentari 165

HDZ po Milanoviću: 'Prekaljeni ratnik sramotio je Hrvatsku, Titova garda ostala je u njemu'

HDZ po Milanoviću: 'Prekaljeni ratnik sramotio je Hrvatsku, Titova garda ostala je u njemu'

Po običaju, Milanović se ponaša kao iskompleksirani luzer. I dalje je opsjednut Plenkovićem, još od poraza 2016. godine, napisali su među ostalim iz HDZ-a

HDZ je reagirao na svojoj Facebook stranici na izjave predsjednika Zorana Milanovića, koje je dao u petak ujutro u Sinju, gdje se sastao s gradonačelnikom Mirom Buljem. Milanović je opet ponovio tezu o "HDZ-ovom pravosuđu".

Reakciju HDZ-a prenosimo u cijelosti:

"Odavno više nema Titove garde u kojoj je u Beogradu ušao na vlastiti zahtjev u Partiju, no očito su Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću!

Nakon što je Milanović kao prononsirani ljevičar i član beogradske Partije ignorirao Dan državnosti i nakon što je propala njegova "slavna" inicijativa o uklanjanju proslave pobjedničke Oluje iz Knina, i danas "prekaljeni ratnik" nastavlja s primitivnom retorikom i lažima o #HDZ i predsjedniku Andrej Plenković. I to čini prigodom posjeta svom koalicijskom partneru iz Mosta - Miri Bulju.

Po običaju, Milanović se ponaša kao iskompleksirani luzer. I dalje je opsjednut Plenkovićem, još od poraza 2016. godine.

"Prekaljeni ratnik" koji tvrdi da politika treba kontrolirati tajne izvide, koji je sramotio našu zemlju s Lex Perković u cilju sprječavanja procesuiranja udbaških egzekutora, koji traži da partije i stranke postavljaju suce & koji svakodnevno krši zakone - posljednja je osoba koja može govoriti o pravosuđu.

Sva nadležna tijela neovisno i neometano rade svoj posao, što je jedini način da izvidi i istrage dovedu do razotkrivanja i procesuiranja kaznenih djela. Milanovića to čudi, možda i zato jer pravosuđe nije tako funkcioniralo u razdoblju SDP-ove Vlade koju je vodio.

Činjenica da u mandatu ove #VladaRH pravosudna tijela svoj posao rade samostalno i neovisno ono je što najviše muči Milanovića. Činjenica da DORH pokreće postupke bez utjecaja politike izbija mu tezu koju često koristi - da HDZ stoji iza hrvatskog pravosuđa. Ta mantra je već niz godina srž njegove politike, a istinska borba protiv korupcije i neovisni rad pravosuđa najbolja je potvrda da Milanović laže."

Najčitaniji članci