Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
36 komentara

'HDZ-u sada trebaju mandati, a poslije će zaboraviti Slavoniju'

Daniel Srb, iz koalicije Spremni, poručio je kako su oni jedino jamstvo da na vlast neće doći otadžbinska koalicija. Srb je aktualnu vlast nazvao licemjernom

Marko Mrkonjić/Pixsell
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
36 komentara

Zar ovi iz HDZ-ove Domoljubne koalicije imaju obraza govoriti da se znaju boriti za Slavoniju i da znaju probleme Slavonije, a u IV. izbornoj jedinici na prva tri mjesta su stavili kandidate iz Zagreba. Oni ovdje dolaze samo po mandate, a kada bi osvojili vlast, zaboravili bi Slavoniju. To se zove prevara birača, rekao je u nedjelju na skupu koalicije Spremni, koju čine Hrvatska stranka prava, Hrvatska konzervativna stranka i Obiteljska stranka, predsjednik HSP-a Daniel Srb.

- Mi smo vam jedino jamstvo da nakon ovih izbora nećete dobiti na vlasti otadžbinsku koaliciju. Imali smo prilike previše puta do sada vidjeti pozivanje na domoljublje, a nakon izbora sklapanje koalicija, i to otadžbinskih, a ne domovinskih koalicija -  rekao je Srb.

Pritom je naglasio da s liste njegove koalicije nitko nije na državnom trošku te da će se odlučno suprotstaviti "uhljebljivanju i podjeli pozicija u državnim tvrtkama nakon izbora".

Aktualnu vlast nazvao je licemjernom, "jer su za svog mandata donijeli zakon o ravnopravnosti spolova, kojim definiraju zastupljenost žena nužnu na izbornim listama, a sada sami ne poštuju isti taj zakon".

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message