Heineken Hrvatska imenovao je 2 nova člana menadžment tima | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 0

Heineken Hrvatska imenovao je 2 nova člana menadžment tima

Heineken Hrvatska imenovao je 2 nova člana menadžment tima
2

Ružica Račić Mršo imenovana je direktoricom marketinga kompanije HEINEKEN Hrvatska, dok je Slobodan Zlatanovski preuzeo poziciju direktora prodaje

VIDEO

Oboje njihovih prethodnika, Filip Rabuzin i Romina Ivančić, odlučili su svoje nove karijere nastaviti izvan tvrtke.

Na svojoj novoj poziciji Ružica Račić Mršo će se usredotočiti na oblikovanje strategije brendova te izvršavanje različitih marketinških funkcija. Sa svojom iznimnom stručnošću u području izgradnje i upravljanja brendom, usmjerenošću na postizanje rasta te sposobnošću prepoznavanja poslovnih prilika, zasigurno će doprinijeti jačanju tima HEINEKENA Hrvatska.

Ružica ima više od 20 godina radnog iskustva u vodećim međunarodnim kompanijama u sektoru robe široke potrošnje. U HEINEKEN Hrvatska dolazi iz The Coca-Cola Company Adria s pozicije menadžerice za poslovnu i komercijalnu strategiju, business partnera za marketinške, strateške i istraživačke timove, kao i za punionicu. Prije TCCC-a, šesnaestogodišnju karijeru gradila je u tvrtki Nestlé gdje je bila odgovorna za upravljanje i komunikaciju brenda, uvide o tržištu i potrošačima te provedbu integriranih medijskih planova. Također je radila za Unilever Hrvatska gdje je pridonijela značajnom rastu kategorije proizvoda za osobnu njegu na domaćem tržištu.

Kao novoimenovani direktor prodaje Slobodan Zlatanovski vodit će HEINEKENOV hrvatski prodajni tim s fokusom na održivi rast u svim kanalima. Također, bit će zadužen za izvrsnost u izvedbi i ostvarivanje komercijalnih ciljeva, ali i za razvoj planova i odnosa s kupcima i potrošačima.

Slobodan se pridružuje kompaniji nakon što je devet godina proveo u kompaniji Nestlé SEM. Ondje je radio na različitim pozicijama u prodaji, a posljednje je bio direktor prodaje Nestlé Professional North Hub Adriatic. Unatoč COVID-19 krizi uspio se dokazati kao snažan lider, osiguravši kontinuitet poslovanja u svim out-of-home kanalima. Osim toga, provedbom nekoliko različitih projekata postigao je odlične prodajne rezultate u kategoriji hrane i pića, istovremeno održavajući profitabilnost i optimizirajući troškove. Prije toga bio je voditelj prodaje za Hrvatsku kad je Nestlé Professional postizao dvoznamenkasti rast i profitabilnost. Slična postignuća imao je i kao nacionalni menadžer ključnih kupaca u Nestlé Srbija, ali i radeći u NELT d.o.o., najvećoj distribucijskoj tvrtki u Srbiji.

I Ružica i Slobodan bit će članovi menadžment tima te će oboje izravno odgovarati Marti Bulhak, predsjednici Uprave HEINEKENA Hrvatska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Josipovo tijelo i dalje leži u Dublinu: 'Ovo još nismo imali. Pitanje je tko će sve to platiti'
PRETUKLI GA DO SMRTI

Josipovo tijelo i dalje leži u Dublinu: 'Ovo još nismo imali. Pitanje je tko će sve to platiti'

Josip Štrok (31) je u ožujku nasmrt pretučen u Dublinu. Tijelo je još u Irskoj jer su njegovi rastavljeni roditelji podnijeli dva zahtjeva za povratak tijela

Muškarac šipkom napao mladu ženu u Splitu i seksualno ju napastovao - policija ga traži
POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

Muškarac šipkom napao mladu ženu u Splitu i seksualno ju napastovao - policija ga traži

Osobe koje eventualno raspolažu s informacijama vezano uz ovaj događaj  pozivamo da dođu u najbližu policijsku postaju ili nazovu  policiju na broj 192, mole iz policije
Muškarac sa sjekirom napadao prolaznike kod navijačke zone u Hamburgu. Policija ga upucala
FOTO - UOČI UTAKMICE EURA

Muškarac sa sjekirom napadao prolaznike kod navijačke zone u Hamburgu. Policija ga upucala

Napadač je kod sebe imao i zapaljivu napravu poput Molotovljevog koktela. Napadač je ozbiljno ozlijeđen i pruža mu se liječnička pomoć.