Obavijesti

News

Komentari 3

HEP uveo integrirani sustav upravljanja kvalitetom

HEP uveo integrirani sustav upravljanja kvalitetom
1

Hrvatska elektroprivreda d.d. (HEP d.d.) postala je nositelj certifikata integriranog sustava upravljanja kvalitetom, zaštitom okoliša, energijom te zdravljem i sigurnošću na radu prema međunarodnim normama

VIDEO

Certifikate je predsjedniku Uprave HEP-a d.d Frani Barbariću i direktoru HEP-Upravljanja imovinom Berislavu Gluiću uručio Davor Turčić, direktor hrvatske podružnice najveće svjetske certifikacije tvrtke Bureau Veritas.

„HEP d.d. upravlja imovinom vrijednom više od 40 milijardi kuna i kritičnom infrastrukturom od strateške važnosti za Republiku Hrvatsku te upravlja sustavom u kojem se pružaju usluge za više od 2 milijuna kupaca i korisnika. Stoga je više nego jasna potreba za integriranim sustavom upravljanja poslovnim procesima. Uvođenje sustava upravljanja zaštitom okoliša i energijom vidimo kao dio realizacije obnovljivog scenarija razvoja u sklopu strategije HEP 2030, a područje zdravlja i sigurnosti na radu, jedno je od najvažnijih za HEP grupu i na kojem smo u posljednje vrijeme poduzeli vrlo značajne aktivnosti“, izjavio je Frane Barbarić.

Uz ostale dokumente sustava koje zahtijevaju norme, Uprava HEP-a d.d. donijela je krovni dokument – Politiku kvalitete, zaštite okoliša, upravljanja energijom i zdravljem i sigurnošću na radu društava HEP d.d. i HEP Upravljanje imovinom d.o.o., kojom iskazuje opredijeljenost za održavanje i trajno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja. U sklopu procesa certificiranja, kroz 85 dana radionica, ukupno je certificirano 87 djelatnika, i to 54 interna auditora i 33 vodeća auditora.

„Ovo je priznanje za uspješno izveden projekt, jedinstven u praksi uspostave kompleksnih sustava upravljanja. Projekt je temeljen na dvije neuobičajeno hrabre i, u konačnici, ispravne odluke; uspostava svih sastavnica istovremeno te modeliranje i implementacija vlastitim resursima. Hrabro i uspješno, primjereno snažnim organizacijama, primjereno HEP-u d.d.“, izjavio je Davor Turčić.

Hrvatska elektroprivreda i u poslovanje ostalih društava HEP grupe uvodi međunarodne sustave upravljanja. Tako primjerice HEP-Proizvodnja ima uveden integrirani sustav upravljanja okolišem, kvalitetom i energijom. HEP-Operator distribucijskog sustava proveo je i tranziciju norme za zaštitu zdravlja i sigurnosti. Nakon što su uvedeni sustavi upravljanja kvalitetom i okolišem, u HEP-Toplinarstvu je u tijeku uvođenje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, zaštitom okoliša i energijom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca