HGSS o stravi u Kaštelima: 'Naš Kruno ima dvoje djece. Svi smo u šoku, pred kućom je propucan' | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 56

HGSS o stravi u Kaštelima: 'Naš Kruno ima dvoje djece. Svi smo u šoku, pred kućom je propucan'

HGSS o stravi u Kaštelima: 'Naš Kruno ima dvoje djece. Svi smo u šoku, pred kućom je propucan'

HGSS je u Splitu održao konferenciju za medije u kojoj su se oglasili oko sukoba koji je izbio sinoć 19:30 u Kaštel Štafiliću, a prilikom kojeg je propucan njihov član kojem se u splitskoj bolnici bore za život

VIDEO

HGSS je u Splitu održao konferenciju za medije u kojoj su se oglasili oko sukoba koji je izbio sinoć 19.30 sati u Kaštel Štafiliću, a prilikom kojeg je propucan njihov član kojem se u splitskoj bolnici bore za život.

- Sinoć je stradao naš kolega Kruno. On je jučer bio na cjelodnevnom dežurstvu na Kozjaku. Prilikom povratka doma, oko 19:30 teško je ozlijeđen ispred svoje kuće. Kruno je naš dugogodišnji član i jako vrijedan kolega. Sve nas je to šokiralo, mislim da je šokiralo svakog normalnog. On je u bolnici i nama je sad najbitnije da Kruni bude dobro, da se oporavi, da se vrati svojoj familiji i nama u službu - kaže pročelnik splitskog HGSS-a Branimir Jukić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

KBC Split: Dvojica napadnutih u Kaštelima nisu životno ugroženi 00:49

Istaknuo je da je ovo što se dogodilo društveno pogubna činjenica.

- Sve nas je to jako pogodilo i šokiralo. Kruno je desetak godina član naše službe, iza sebe ima velik broj akcija spašavanja, u mnogo situacija je pomogao drugima. I sad evo jučer kad se vraćao s dežurstva... On je bio ulozi osiguranja ispred HGSS-a, službena osoba, to mu se dogodilo ispred kuće. Kruno je suprug i otac dvoje djece. To se dogodilo kad je ono malo vremena što mu je ostalo od blagdana trebao provesti sa svojom obitelji - dodaje Jukić.

Pucnjava u Kaštel Štafilicu, dvije osobe ozlije?ene

Zahvalio je liječnicima i policiji i dodao da su u stalnom kontaktu s njegovom obitelji.

Podsjetimo, u sukobu su nastradala dva muškarca. Iz PU splitsko-dalmatinske javljaju da je jedan ranjen hicima iz vatrenog oružja, a drugi sjekirom. Obojica su prebačena u KBC Split. Policija je uhitila počinitelja. Kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja okolnosti događaja je u tijeku, kažu iz policije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 56

VIDEO

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika
ŠOK U ZAGREBAČKOJ BOLNICI

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika

Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji i šest dana po otpustu iz Bolnice, dovezeno bez vitalnih funkcija, odgovorili su nam iz KB Sveti Duh

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...
VIDEO: DRAMA U ZAGREBU

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...

Na radilištu u Podsljemenu spašavali su muškarce koji su ostali zatrpani. Jedan muškarac ima ozljedu ruke, a drugi ima višestruke ozljede i prijelome, neslužbeno doznajemo.
VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'

VODICE - Oko tri ujutro čuli smo pucnjavu u klubu u Vodicama, javlja nam čitateljica. Dodaje kako su svi u panici krenuli prema izlazu. - Kad smo pobjegli iz kluba, otišli smo u ulicu iza njega, kako bi se sakrili. Pored nas je prošao čovjek s krvavim mrljama po vratu i majici - govori čitateljica. Policija nam je potvrdila da je sinoć došlo do fizičkog obračuna u Vodicama te da su izvidi u tijeku.