Obavijesti

News

Komentari 64

'Zoran blokira Brijuni rivijeru jer sam projekt riješio s Kosor'

'Zoran blokira Brijuni rivijeru jer sam projekt riješio s Kosor'
3

Mislim da premijer ne razumije u kakvom je stanju Hrvatska, stanje je katastrofalno. I bitno je da se bavimo problemima države a ne političkim igrama, kaže Jakovčić

VIDEO

Raskol koaliciji ne prijeti. IDS želi graditi, ništa ne želi rušiti. IDS bi bio previše neozbiljan kad bi zbog svađa u Istri rekao da izlazi iz koalicije. Sve što je učinjeno iz vrha SDP-a je nekorektno prema nama kao koalicijskom partneru. Milanović treba više o nezaposlenim razmišljati, a ne o rušenju koalicijskih partnera, rekao je u četvrtak u emisiji 60minuta 24sata TV -a Ivan Jakovčić, predsjednik IDS-a.  

"Ja sam na malvaziji" 

Jakovčić je komentirao i optužbe Damira Kajina da je on narkoman.

- Jesam na, ja sam stvarno na nečemu i to na istarskoj malvaziji, šta da drugo kažem na to. Damir zna kako ja živim i koje su moje slabosti i mane ali i vrline. Jedna takva priča je besmislena - kaže Jakovčić. Osvrnuo se i na Kajinove optužbe da se Istrom upravlja na mafijaški način.

- Ponekad mi je teško reći zašto je Damir krenuo tim pravcem no jako ga dobro znam i vjerujem da u nedostatku argumenata trebaju jake riječi jer one izazivaju pažnju, pozivaju na mišljenje. Kajin će dobiti malo glasova jer i tako nastupa - kaže Jakovčić. 

"Brijuni rivijera se blokira jer sam ga potpisao s Jadrankom Kosor"

Jakovčić je u emisiji 60minuta govorio i o projektu Brijuni rivijera. Rekao je kako se taj projekt namjerno stopira jer je "Jakovčićev projekt". 

- Deset godina pokušavam riješiti taj projekt. Njega blokira Zoran samo zato što sam ja svojevremeno taj projekt potpisao s Jadrankom Kosor. A ja vas sad pitam što je važnije, tko potpisuje ili što se potpisuje - kaže Jakovčić.

- Zamislite si Komadinu ili Obersnela da im Kosor kaže evo vam vrijedan projekt, evo vam sanacija, da li vi mislite da Komadina ili Obersnel ne bi potpisali. Pa naravno da bi i to zbog birača. Dobro je da smo potpisali projekt Brijuni rivijera bolnice u Puli no nažalost danas toga nema, a nema ni napretka zato što sam to ja potpisao s Kosoricom, pa u toj će se bolnici ljudi liječiti. I sa Sanaderom sam potpisao sveučilište u Puli, je li to bio Sanader ili netko drugi to nije važno, važno je da nama treba taj projekt - rekao je Jakovčić. 

Osvrnuo se i na stanje u gospodarstvu te je rekao kako je koalicijska vlada premalo, gotovo ništa učinila u gospodarstvu.

- Mislim da Milanović ne razumije u kakvom je stanju Hrvatska, stanje je katastrofalno. Bitno je da se bavimo problemima države, a ne političkim igrama i da li ja uzimam malvaziju ili ne - rekao je Jakovčić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije