Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Hrabar borac: Rijetka bolest ga je pokosila u samo deset dana

Tretmani znače život: Kristijanu Horvatu (18) koji je obolio od rijetke bolesti skupi tretmani omogućavaju da mu se ne grče mišići i da normalno diše. Pomozite mu

Facebook
Foto: Facebook
103 komentara

Pomozite mi spasiti sina. Život moga Kristijana je dobio cijenu, a to je 6000 eura mjesečno, rekla nam je shrvana Slavica Horvat.

Kristijan (18) Novu godinu dočekao je zdrav, a samo dva dana poslije njegov život se preokrenuo.

Otkrili su mu ‘motor neuron disease’. Rekli su mi da nemaju rješenje i da čekam da mu odumru mišići jednjaka da ga mogu hraniti na sondu i da moram odlučiti hoću li ga staviti na respirator, kaže samohrana majka

- U bolnici Sveti Duh završio je nakon što se onesvijestio. Otkrili su mu ‘motor neuron disease’. Rekli su mi da nemaju rješenje i da čekam da mu odumru mišići jednjaka da ga mogu hraniti na sondu i da moram odlučiti hoću li ga staviti na respirator - govori samohrana majka, koja se, kako bi pomogla sinu, okrenula alternativi. 

Kristijana svaki dan vodi na tretmane elektroakupunkturom, akupresurom te k bioenergetičaru, a to bi morala još najmanje šest mjeseci.

- Tretmani su ga podignuli na noge. Ruke mu nisu skvrčene. Može pomicati prstima i više nema smetnje s gutanjem - uvjerena je Slavica. 
Tretmane, koji Kristijanu život znače, više ne može financirati. Da bi mu pomogla, prezadužila se i na kraju morala zatvoriti obrt.

Prijatelji skupljaju pomoć

Pomoći Kristijanu možete uplatom na žiro-račun Zagrebačke banke na ime Kristijan Horvat. 

Za uplate iz Hrvatske: 

2360000 - 3115715481

Za uplate iz inozemstva: 

2360000 - 3239682806 IBANhr9723600003239682806 i SWIFT ZABAHR2X     


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message