Obavijesti

News

Komentari 11

HRT u emisiju doveo nastavnika medicinske škole pa izmislili da predaje na fakultetu u Zagrebu

HRT u emisiju doveo nastavnika medicinske škole pa izmislili da predaje na fakultetu u Zagrebu

Dekan Fakulteta političkih znanosti Andrija Henjak istaknuo je da Grbić ni na koji način ne surađuje s tim fakultetom

VIDEO

Pogreška koja se potkrala u jutarnjem programu HRT-a postala je hit na društvenim mrežama nakon što su Ivicu Granića, nastavnika komunikacijskih vještina iz Srednje medicinske škole Dubrovnik, predstavili su kao "Ivana Granića s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu". 

Dekan FPZG-a: 'Granić ne surađuje s Fakultetom političkih znanosti'

Novinarka N1 Jelena Bokun na X-u je upitala poziva li HRT ljude koji se lažno predstavljaju. Dekan Fakulteta političkih znanosti Andrija Henjak odgovorio joj je da Grbić ni na koji način ne surađuje s njima. 

- Osoba o kojoj govorite nije zaposlenik ili vanjski suradnik Fakulteta političkih znanosti, niti na bilo koji način surađuje s Fakultetom političkih znanosti - stoji u odgovoru dekana.

Granić se potom oglasio na Facebooku. Naglasio je ovaj nastavnik komunikacijskih vještina iz Srednje medicinske škole Dubrovnik da "nikada ne bi ni htio predavati na tom fakultetu".

- Naime, dogovor mene i g. Vlahova bio je da se nađemo ispred tzv. 'mramorne porte', južni ulaz u HTV, u 8:15 sati. Dakle, 15-ak minuta prije početka emitiranja. Ja sam došao dosta ranije, čekao i dočekao 8:15, ali nitko od tehničkog osoblja nije došao do mene kako bi me odveo u studio. Točno u 8:30 (razgovor je trajao 41 sec, sve imam na mobitelu) zove me mobitelom g. Vlahov i kaže 'pa gdje ste, svi smo u studiju, emisija počinje'. Rekoh kako, po dogovoru, čekam dolje ispred porte, nakon čega mi g. Vlahov kaže neka se jako požurim i dođem na II kat, gdje će me čekati netko. Ulazim u studio, jurim, jasno nema nikakvih priprema, šminkanja, mikrofon mi kače praktički u hodu. I započinje emisija.

Voditelju kažem neka me predstavi kao političkog analitičara, da je to dovoljno. Voditelj pita gdje sam radio, rekoh bio sam suradnik i predavač na više visokoškolskih institucija, a zadnje sam na Sveučilištu u Dubrovniku predavao komunikološke predmete, izborne kampanje OsJ u turizmu i sl. Napominjem kako naš razgovor traje možda desetak sekundi. Ja čujem i kako ide špica emisije a g. Tartaglia već je ranije došao u studiju.

I sad… g. Vlahov nas na brzinu pozdravlja, najprije g. Tartagliu, zbog brzine i njemu krivo izgovara 'struku', u brzini i meni navodi krivo ime (umjesto Ivica Ivan), te me najavljuje kao predavača, onda zastaje nekoliko sekundi, i kaže 'predavača naaaa Fakultetu politički znanosti u Zagrebu'. Što je krivo, na što sam ja (potiho) reagirao s 'bio sam u Dubrovniku', ili tako nešto, iako sam to smatrao tehničkom sitnicom, posve, ali baš posve nebitnom. Kao što i jest. Klimnem glavom u znak pozdrava i idemo - napisao je Granić na Facebooku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi